Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze sie wygadac. Znowu fascynacja innym facetem.

Polecane posty

Gość gość

No taka juz jestem. Flirciara i kochliwa, choc wierna i lojalna. Mam meza, którego kocham nad zycie, cudowny dom. Niestety co jakis czas staje na mojej drodze facet z którym łapie wspolny kontakt i który zaczyna mnie pociagac i interesowac. Oczywiscie nic z tego powaznego ani niebezpiecznego nie wychodzi, predzej czy pozniej mi przechodzi. Nie bede ukrywac - wzbudzam zainteresowanie i faceci na mnie 'leca'. Po co mam kłamac? ;) Od niedawna chodze na treningi i znów to samo. Mam zajecia one on one z trenerem, który juz zaczyna mnie podrywac, a ja znów zaczynam o nim myslec i lekko flirtowac na zajeciach. Cholera jasna psiamac. Czy ktos tak ma? Czy to mozna wyleczyc? smiech.gif Nie chce rezygnowac z tych zajec sportowych, bo cholernie duzo mi daja i super rzezbia sylwetke, mam duzo radosci z tego ze robie cos dla siebie. Ale juz czekam na nastepny trening z NIM... Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien ;)

No taka juz jestem. Flirciara i kochliwa x hahahahah ja bym to inaczej nazwała :classic_cool: xxx strasznie oklepane to provo :classic_cool:

Gość gość
Może oprócz treningów nie robisz nic i Ci się w dopie poprzewracało z nudów? Kolejna księżniczka która ma za dobrze wiec trzeba szukać emocji na innym bolcu. Ty jszukasz usprawiedliwienia dla siebie a właściwie to już je znalazłaś. Tego typu posty pisane są już po fakcie bolcowania w celu wybielenia własnej osoby <3

Gość gość
Przestań szczerzyć zęby jak kasztanka i problem z głowy, infantylna kobieto.

Gość gość
Twoja wrodzona skromność mnie zachwyca

Gość gość
Ale zdzira z autorki, współczuję jej mężowi

Gość gość
Moglabyś wygadac się na grupie terapeutycznej . Masz zwyczajnie zaburzenia osobowości . A te zdania: "Flirciara i kochliwa, choc wierna i lojalna. Mam meza, którego kocham nad zycie, cudowny dom." to steki oksymoronów. Terapia takich jednostek trwa całymi latami i prawie nigdy nie kończy sie pełnym sukcesem . Ale małe progresy bywają. I są zbawienne... zwłaszcza dla społeczeństwa. To tak jak z brzydotą. Jesteś po prostu brzydka wewnętrznie i po częsci to twoja wina a po częsci tych, ktorzy cie wydali na ten świat. Tylko czy będziesz miala odwagę spojrzeć w lustro? Prawdziwe lustro a nie krzywe zwierciadełko ...?

Gość gość
Jak Kubciu spojrzysz, top daj znac;)

Gość gość
Kochana, skoro flirtujesz i "zakochujesz" się w innych to nie jesteś ani wierna ani lojalna. Zdrada to nie tylko włożenie penisa w pochwę, bo ty zdradzasz emocjonalnie.