Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprawka na styczeń

Polecane posty

Gość gość

Witam komplementuje wyprawkę z ubrankami na styczeń lecz nie wiem co jest bardzo potrzebne ile sztuk i jaki rozmiar

Gość gość
Tez kompletuje na styczeń mam nadzieję że będzie oki mam kilka ubranek na rozmiar 56 pajacyk ciepły, kaftanik, polspiochy, czapeczka , niedrapki a tak na rozmiar 62 i 68 bo teraz dzieci rodzone w terminie mają około 60cm ,na 62 body z długim i krótkim rękawkiem po 2 sztuki, 2sztuki rampersow z krótkim rękawem, 4pajacyki z długim rękawem,1spioszki, 5cienkich kaftanikow i 2 bardzo grube , 3pary polspiochow, 2pary rajstopek, kilka par skarpetek w tym bezuciskowe 3 pary, rękawiczki niedrapki, 1rekawiczki frotte, 2kombinezony z puszkiem,śpiworek do spania, czapeczki wełniane i bawełniane , cześć rzeczy dostałam, jeszcze mam kocyki 2 kupiłam na allegro i mogę je polecić bo sa ładne i w niskiej cenie z darmową wysyłką trzeba wyszukać hiszpański kocyk mora kosztują 25, 30zl. Sprzedawca jsonta, wyglądają jak na zdjęciu i są ciepłe.Tak mam jeszcze ubranka na 68 ale nie wiem czy odrazu sa potrzebne jak coś mi się przypomni napiszę

Gość gość788
Dokładnie, wytyczne co do ciuszków można znaleźć w internecie, jest dostępne wszystko. Co do rzeczy dodatokwych uważam, że kocyków nigdy dość, sama mam kilka dla mojego malca. Teraz niedlugo moja siostra urodzi i chce jej zamówic spersonalizowany kocyk polskiej firmy https://maylily.pl/pl/ Bedzie zadowolona :)