Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie czy nie przetestowac mojej zony wynajmujac podrywacza na zdrade

Polecane posty

Gość gość

Sa takie firmy ze maja przystojniakow mozna wynajac zeby przetestowal kobiete, bedzie ja podrywal i kwestia tego czy zona ulegnie i mnie zdradzi. Z jednej strony chcialbym miec pewnosc bo ja jej nigdy nie zdradzilem i nie zdradze, fajnie by bylo gdymy tego zawodowca pogonila ale tez boje sie ze czasem mnie zdradzi i pusci sie z nim, wtedy jej obraz w moich oczach legnie w gruzach, moje malzenstwo i zycie legnie w gruzach i bede musial wystawic jej walizki i zmienic zamki.

Gość gość
99% kobiet zdradzi, także nie łudź się chłopie i już ją możesz zacząć pakować

Gość gość
Rozstan sie z zona i zyj sam. To jedyna gwarancja, ze nikt ciebie nigdy nie zdradzi. Innych nie ma. Nawet jezeli zona wynajetego przystojniaka z firmy pogoni to czego to dowodzi? Ze do konca zycia tobie bedzie wierna? A moze przystojniak nie byl w jej typie? A moze akurat nie miala ochoty na romans? W zwiazku nie ma na nic gwarancji, wszystko moze zmienic sie z dnia na dzien.

Gość gość
Spróbuj.

Gość gość
Nie ryzykuj każda zdradzi, mi jeszcze nie oparła się ani jedna, stare tez chcą, ale nie ruszam :).

Gość gość
"99% kobiet zdradzi" x chyba 99% facetów, chciałeś powiedzieć jełopie odradzacie autorowi, bo sami dobrze wiecie, że kobiety są mniej skłonne do takich przypadkowych zdrad

Gość gość
Jeżeli nawet Cię zdradzi to będzie rozwód z jej winy, a ona nie dostanie alimentów, więc opłaca się sprawdzić. No chyba że dobrze Ci jest tak jak jest, Twój wybór.

Gość gość
to jest kopanie pod kims dola ona moze wpaść,mysle ze to kest gra nie fer,jak by tobie ładna laska faje gratis obciagla jestem pewny ze niemiał byś oporow:-D

Gość gość
dziś Kobieta każda zdradzi marzy o tym, jak spotka prawdziwego faceta dżentelmena dosłownie.