Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak traktujecie swoje zmarszczki? Uważacie je za cos wstydliwego?

Polecane posty

Gość gość

Jak traktujecie swoje zmarszczki? Uważacie je za cos wstydliwego?

Gość gość
Nie traktuje ich jak coś wstydliwego to raczej normalna, chociaż przykra konsekwencja upływu czasu.

Gość gość
czy staracie sie je redukowac zabiegami, kremami?

Kazdy sie starzeje i zmarszczki to poprostu taka kolej rzeczy . Nie wiem, czy zdecydowalabym sie na zabieg czy operacje plastyczna, bo jak patrze na co niektore to az sie smiac chce, ale w kremach nie widze nic zlego. Juz kilka przerobilam i byly w porzadku, aktualnie jet to krem z bielendy ktory nie kosztuje milion monet. Krem serii Lift-nawilzajaco liftingujacy. bardzo ladnie napina skore, nawilza ja. Zmniejsza sklonnosc do przebarwien oraz sdecydowanie opoznia proces starzenia.

Gość gość
Kolejny wątek to zamieszczania reklam. Tragedia.

Gość gość
No mam zmarszczki ale na worku,czy mam sie ich wstydzić ? Przeca ich niewidać,pozatym mam je od urodzenia i przywykłem;-)

Gość gość
Nie zwracam uwagi. Mam jedną zmarszczkę na czole, głęboką, mimiczną. Nic z nią nie robię. Nie używam kremu, żadne zabiegi nie wchodzą w grę.

Gość gość
Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!! Spamerski SREAKOT wyperidalaj!!!