Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozwolić mu się odprowadzić?

Polecane posty

Gość gość

Hej, niedługo spotykam się na 1 randce z facetem poznanym przez internet (znamy się miesiąc, ale nie widzieliśmy się jeszcze na żywo). On już zadeklarował, że po spotkaniu mnie odprowadzi. A ja mam obiekcje, przecież to wciąż będzie obcy facet i pozna mój adres.. jak z tego wybrnąć? Czy takie odprowadzanie jest bezpieczne?

Gość gość
po cholere . zeby po tym wydsiadywal pod twoim domem.

Gość szry
ile ty masz lat, 16? mowisz ze sobie nie zyczysz. chcesz byc milsza, to powiedz pol zartem, pol serio, ze nie chcialabys, zeby sie okazal stalkerem. jprdl, ludzie z glodu umieraja...

Gość gość
Internety ? A jak Cię zgwałci ?

Gość gość
nie mam 16, też wydaje mi się to dziwne, ale jeden chłopak mojej koleżanki już po 1 randce ją odprowadził, ten też wydaje się być porządny i mówi, że dla niego odprowadzanie dziewczyny to coś oczywistego. No może, ale jednak nie znam go, nie chcę, żeby wiedział, gdzie mieszkam, póki nie poznam. Tylko nie wiedziałam, czy jestem przewrażliwiona na tym punkcie? Może dla kogoś odprowadzanie po 1 randce jest normalne i świadczy o szacunku?

Gość gość
odprowadzanie jest miłe i świadczy o szacunku, ale masz pełne prawo nie ufać komuś obcemu..