Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o gust

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o większych, wyższych, lepiej zbudowanych dziewczynach, no Maria Wattel, Carrie Rapp, Shayla Turcotte? Mnie strasznie podnieca ich ciało.

Gość gość
pierwsze co o nich słyszę

Gość gość
Sprawdź google.

Gość gość
Kulturystki :/ no cóż powiem tak, są gusta i guściki, niektórym facetom takie się podobają.

Gość gość
A może wyjaśnisz dlaczego mi się podobają, mimo że sam nie ćwiczę i typem mięśniaka nie jestem?

Gość gość
gość dziś Takie kobiety mają chłopaków, mężów czyli im się takie ciała podobają. A czemu? pewnie nie ma na to konkretnej odpowiedzi. Tak jak innym podobają się drobne brunetki, a innym pulchne blondynki, komuś wysokie kobiety, itd itd. To indywidualna kwestia gustu i tego czegoś nieokreślonego. Podniecają cię takie kobiety, ok, nic w tym złego ani dziwnego.

Gość gość
To miłe usłyszeć że to nic dziwnego. Zwykle słyszę że jestem dziwakiem albo jakimś fetyszystą...

Gość gość
gość dziś to jeszcze dodam, że wypowiedzi powyżej są pisane przez kobietę (mnie) więc luzik.

Gość gość
Wow, to jeszcze lepiej, usłyszeć to od kobiety :)

Gość gość
gość dziś :) no widzisz, i już nie tak "strasznie" jak myslałeś. Zresztą, ty nie masz żadnego dziwacznego gustu czy upodobań, po prostu inny niz u większości.

Gość gość
Po prostu przyznam szczerze że kręca mnie ich rozmiary, to że przy nich czułbym się mały mimo że jestem mężczyzną :) Mimo wszystko to chyba dość dziwne upodobanie, raczej nie masz znajomych z podobnym do mojego gustem :)

Gość gość
:) czytam to i się uśmiecham, czyli dalej mnie Twoje "dziwactwo" nie przeraża. A nawet to fajne co napisałeś, że jako mężczyzna czułbys się przy nich mały. No nie, nie znam nikogo takiego, a może znam, ale ta osoba nie przyznaję sie do swoich upodobań. Ale tak mi się skojarzyło, że przeciez jest wielu (!) facetów co kręcą ich dominy, a to tez trochę jak u Ciebie, że to kobieta jest "władczą" a oni przy niej "mali".

Gość gość
Coś podobnego do dominy. Ale w moim przypadku ona niekoniecznie musi być władcza i dominującą, wystarczy że jest większa, żebym przy niej czuł się mniejszy :) toteż lubię zabawy typu zapasy czy coś. No kurcze, dziwna jesteś skoro cię to nie przeraża :D

Gość gość
:D o TY! ja jestem dziwna?! :D ej, no jak tak mozesz :D

Gość gość
No dobra przy mnie jesteś całkiem normalna :D

Gość gość
No tak już lepiej :) Ej a ile masz w ogóle wzrostu?

Gość gość
Ja mam jakieś 170-171cm. Mało, wiem :)

Gość gość
No ale patrz na to tak, że przy takim wzroście to rosną twe szanse, że spotkasz wyższą kobietę. :)

Gość gość
No wiem :) Ba, nawet już spotykałem takie, ale nic z tego nie wychodziło :(

Gość gość
Próbuj dalej, normalnym :P :D ludziom też często nie wychodzi. Albo moze szukaj po jakiś tematycznych portalach, gdzie można takie większe kobiety spotkać.

Gość gość
Czyli koniec końców nie jestem normalny? :))

Gość gość
:D to o czym pogadamy? :D

Gość gość
A o czym masz ochotę :))

Gość gość
Ja się tam dopasuje do każdego tematu :)

Gość gość
Nie będę cię chyba zanudzać moimi fantazjami :D

Gość gość
:D a dawaj :D póki nie śpię.

Gość gość
No więc chciałbym poznać taką dziewczynę/kobietę o wzroście 185cm++, z dość wysportowanym ciałem. Najlepiej przypadkiem , w autobusie czy coś. Ale nawet nie wiem jakbym zagadał, jakiś pomysł?:)

Gość gość
Ej i nagle mnie oświeciło :D Ty powinieneś się kręcić w takich miejscach gdzie jakieś zawody sportowe albo treningi typu koszykarki, siatkarki, lekkoatletyka. Tam masz duże :D szanse na duże i wyćwiczone kobiety.

Gość gość
Ja już nawet bywałem w klubach z takimi dziewczynami. :) Ale co z tego jak większość z nich przy swoich 190+ (to były jakieś siatkarki czy koszykarki) zakładały szpilki 12centymetrowe. Po prostu prawie byłem dla nich niewidoczny. No i miałem problem z zagadniem, nie mam pojęcia jak to zrobić :)

Gość gość
Teraz mi znowu do głowy coś wpadło - skojarzenie (ja tak mam całe życie :D ) film "Facet na miarę" oglądałeś? Tylko nie odbieraj tego, za jakiś durny przytyk, że jesteś mały. Po prostu jak napisałeś "Po prostu prawie byłem dla nich niewidoczny." to mi się skojarzyła scena z filmu.