Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie są dziwni

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat,jestem kobietą.Ludzie mnie nie lubią :(Całe życie tak mam.Nawet jak uśmiechnę się,mało mówię,nie mam znajomych.Nawet nikt mnie poznać nie chce.Ładnie lubię się ubrać,umalować,nie jestem opryskliwa.W czym tkwi problem?

Gość gość
Mam podobnie. Cóż, trzeba się urodzić z talentem do przyciągania ludzi.

Gość Panienka lekkich obyczajów
Może jesteś nudna?

Gość gość
Ja tez tak mam ,jestem spokojna,opanowana,nie plotkuje ,nie wychwalam sie jaka to ja jestem najpiękniejsza czy najlepiej gotuje itp.nie zale sie ze choruje i nie mam znajomych.A znam chamow ,udajacych przyjazn i maja znajomych pelno.

Gość gość
09.46-zainteresowania mam,lubię zaszaleć czasem.Tylko nikt mi szansy nie chce dać bym mogła się wykazać.

Gość gość
Do tej panny sluchaj ci co udaja ,umieja zagadac,plotkowac ,przymilac sie ,wlazic w d**e bez masla maja lepiej a ci spokojni sa skreslani gdyby i nawet byli fajniejsi przy blizszym spotkaniu bo nie plotkuja ,nie snuja intryg,nie udaja przyjazni ,i swojego szerokiego usmiechu ,itp.

Gość gość
Nie przejmuj się dziewczyno, spotkasz właściwych ludzi

Gość gość
Nic nie tracisz bo teraz nie ma przyjaźni prawdziwej wsrod kobiet .Tak to udaje super babke a za plecami plotkuje ile wlezie,szpile w d**e wsadza i jeszcze wykorzysta czasem twoje wady i info przeciwko tobie a i w milosci nie ma sentymentow jak na wojnie nawet nie popatrzy ze maz jest twoj ,jak sie jej spodoba to nie bedzie patrzyla na ciebie tylko zrobi wszystko by byl jej chociaz na jedna noc.nie mam szczescia do kolezanek kazda startowala do mojego meza choc on ani bogaty ani jakis najpiekniejszy a ma branie jak nie wiem co.