Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko faceci mówią że kobiety to puszczalskie dz...i prawdziwy mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

tak nie mówi.

Gość gość
Wszyscy faceci tak jak i mężczyźni tylko myślą gdzie by tu zaruch.ć więc można śmiało powiedzieć że większymi d****arza.mi są oni sami.

Gość gość
Mam tą wiedzę ponieważ pracuję w miejscu gdzie mogę dokładnie zaanalizować wierność mężczyzn wobec swoich, kobiet , żon.....Wszędzie prubóją zbajerować, dosłownie WSZĘDZIE przy każdej okazji chcą coś ugrać :)

Gość gość
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Znam takich co są wierni i kochają swoje żony. Fakt, że to rzadkość ale są. Mój jest taki. Sama byłam świadkiem jak na imprezie jakąś sucz go podrywa i olał ją. Przedstawił mnie i kazał jej spadać. To baby są natretne. Na siłę szukają uja do doopy

Gość gość
11:22 Nie mówię, że nie ma wyjątków :) Baby są natrętne ale nie wszystkie takie są tylko część. A tym co chodzą za cudzymi mężami należy się duży kopniak w d.pe a jeszcze większy kopniak facetowi chodzącemu za mężatką bo to jest niedopuszczalne , takie są zasady.

Gość gość
Prawdziwa kobieta nie używa tępych sloganów i sformułowań Karyn: "prawdziwy facet to, prawdziwy facet tamto, nieudacznik, c**a, karzeł itd." Tylko puste laski takimi sformułowaniami i zwrotami się posługują.

Gość gość
11.41 racja i amen

Gość gość
11.44 Oh chyba jakiś facecik poczuł się urażony...

Gość gość
A czy ja takich użyłam?Jak tak to gdzie :-)

Gość gość
Uzylas w tym tule tematu. Już pisałem, że tylko pustaki gadają: prawdziwy mężczyzna, prawdziwy facet to tamto i jakieś głupie kryteria. Dla każdej pustej laski prawdziwy facet powinien coś tam, co jest jej na rękę.

Gość gość
Prawdziwych mężczyzn już nie ma :-(

Gość gość
Taka jest moja opinia. Są faceci ,faceciki i mężczyźni. Tak jak dziewuchy, dziewczyny,kobietki ...zresztą chyba wiesz o co mi chodzi :-P

Gość gość
No to ty jesteś dziewczynka, dziewucha, prosta o mentalności dresiary. Nikt nie chc przechodzonych koorewek po bad bogach, tylko dziewice.

Gość gość
11:57 Zapewniam cię, że nic z tych rzeczy :-)✋