Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienia przy tabletkach po 6 latach

Polecane posty

Gość gość

witam, biorę od 6lat Levomine, zauważyłam że kiedy zaczęłam nowy blister po 7dniowej przerwie, zaczęłam dość obficie plamić... czy ktoś też tak miał? czym może to być spowodowane? lekarza mam dopiero 18.10 ;/

Gość gość
Ci/pie te tabletki się znudziły.

Gość gość
pytam poważnie!

Gość gość
Mam ten sam problem, ktoś coś wie?

Gość gość
Ja tez tak miałam po wielu latach tabsow. Zmienialam 3 razy na inne i dalej to samo. Potem zaczęłam używać Nuvaring to przez dwa lata był spokój, potem znowu się zaczęło więc zrezygnowałam z antykoncepcji hormonalnej. Niestety, u niektórych kobiet przychodzi taki czas kiedy organizm przestaje tolerować te hormony. U mnie przy tabsach po czasie było już tak źle krwawilam podczas każdego seksu. I to nie plamienie a prawdziwe krwawienie. Jak tylko odstawilam od razu było po problemie.

Gość gość
jej, zaczynam się własnie obawiać że będę musiała odstawić tabletki. a czy przy takich plamieniach tabletki są skuteczne? i tak nie planuję się kochać z mężem bo nie jest to komfortowe dla mnie ale chciałbym wiedzieć czy tabletki dalej działają normalnie? Lekarz dopiero za 3tyg :(

Gość Cleo1976
To się może zdarzyć.Plamienie zazwyczaj jest sygnałem, że dawka hormonów w pigułkach przestała być dla Ciebie odpowiednia i czas na zmiany.

Gość gość
Cleo1976 dziś To się może zdarzyć.Plamienie zazwyczaj jest sygnałem, że dawka hormonów w pigułkach przestała być dla Ciebie odpowiednia i czas na zmiany. tzn . że hormonów jest za duzo czy za mało?