Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka z pracy ma 45 lat i dzwonila wczoraj ze jest w ciazy....szok

Polecane posty

Gość gość

Zaszła w ciążę...wpadka po prostu. Ma dorosle dzieci juz na studiach i taka wiadomosc:-)nawet jej zazdroszcze..ciaza w tym wieku bardzo odmladza.

Gość gość
pieprznięta jesteś, w tym wieku to usunęłabym

Gość gość
wpadka- zabazpieczać się nie umie?, toż to n ie nastolatka, a poza tym jej życie jej sprawa

Gość gość
Ona się cieszy bardzo a wy takie teksty Wredne baby tu siedza Nawet ginekolog jej gratulowal tego bobaska,ktory sie narodzi

Gość gość
dziś jakie teksty? pisałaś o wpadce to napisałam,młodszej też bym napisała ze nie umie się zabezpieczac, a co miał powiedziec gin, no przecież wiąch jej nie walnie

Gość gość
W tym wieku dużo wpadek kobieta myśli ze to menopauza a tu bach. Duże wyzwanie dla organizmu ale dobry ginekolog potrafi poprowadzić taką ciążę.

Gość gość
A co ma ginekolog do ciąży. Bez ginekologa się nie odbędzie? Co zmieniają wizyty u lekarza? Dziecko będzie ładniejsze, mądrzejsze?

Gość gość
A,ty znów hejtujesz takim tematem trolico?

Gość gość
Moja babcia pierwsze dziecko urodziła w wieku 38 lat, drugie w wieku 42 lat, trzecie w wieku 46 lat. Dzisiaj mają 77, 73, 69. Nie noszą okularów, żadne nie zna poza porodami szpitala.

Gość gośćlaluna
Ja tez jesli zajde w ciaze to urodze,nawet gdyby to grozilo mojemu zyciu,bo wiem,ze tak by bylo,mam43lata,nareszcie mam meza ktory mnie kocha,nie mamy dzieci,zycie do tej pory bylo dla mnie okrutne,nie chce opowiadac,ale nie potepiajcie,bo nikt nie wie co jego spotka,powodzenia zycze tej kobiecie w ciazy,jak ja bede,to napisze tu dla was