Gość owocek334 Napisano Wrzesień 23, 2017 Witam. Mam problem z miesiaczka.Spoznila mi sie miesiaczka 20 dni.6 dni przed spodziewana miesiaczka mialam plamienie brazowe.Potem nie bylo jej dlugo.Nie mialam zadnych objawow okresu.Po dlugim czasie stresu i oczekiwac i wymyslania ciazy pewnego dnia mialam troche krwi na papierze i potem juz nic.Za kilka dni dostalam rano „miesiaczke” krew byla ciemna normalna.Pierwszy dzien byl w miare normalny ale nie lecialo ze mnie tak jak zwykle jednak w nocy mnie lekko zalalo.Nastepne dni tez nie byly zbyt obfite jedynie na papierze pojawiala sie krew a pewnego dnia mialam tez skrzep.Te krwawienie czy plamienie skonczylo sie teoretycznie po 6 dniach.Dodam ze bylam u ginekologa w trakcie trwania tych krwawien,stwierdzil ze macica jest w porzadku robias UsG przez brzuch(nie dopochwowo bo jestem dziwica).Uprawialam tylko petting.Robilam tez wczoraj test ciazowy z rannego moczu wyszedl negatywnie(dodam ze mam 17 lat).Co to moze byc pierwszy raz mam takie”zaburzenie”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach