Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fitmama34789

Hejka! Oglądaciie jakieś mamusiiwe vlogi?

Polecane posty

Gość Fitmama34789

Hej! Jest tu ktoś kto ogląda mamusiowe vlogi. Ja polecam ,,10 minut spokoju" ,,Karolinag" ,,Dacolka" i ,,multimamy"

Gość gość
Ja oglądam multi mamy i karolinag obejrze 10 min. Spokoju i dacolke

Gość gość
Nie. Ja jestem normalna.

Gość gość
Gośc 21:31 że ktos coś oglada to nie znaczy że jest nienormalny. I chyba ty jesteś nienormalna bo uważasz że jak ty czegoś nie robisz a inni to robia to są dziwni. Więc weź sie ogarnij

Gość gość
Sama się ogarnij i zrozum, że oglądanie czyichś wypocin na żałosnych vlogach i ekscytowanie się tym jak małpa bananem jest oznaką skretynienia. Sorry.

Gość gość356790
Gość 7:27 każdy może robić co chce. Ale.nie bo chyba twoim światem rządzą staerotypy. Vlogowanie to zawód. Ale nie bo wielka dama uważa że kobieta 24h przy garach Ogar

Gość gość
Oczywiście że każdy robi co chce, ale nie wyjeżdżaj mi tu ze stereotypami bo mój post jest tylko odpowiedzią na zadane pytanie. Widocznie sama masz ciasny horyzont skoro ktoś, kto nie ogląda kretyńskich wynurzeń mamusiek to dla ciebie ktoś nie z tej ziemi :D

Gość gość
Gość 09:42 sama zaczęłaś że ktoś kto ogląda vlogi jest nienormalny a teraz udajesz pokrzywdzoną.

Gość gość
Pokrzywdzone to są oglądaczki tych filmików, na umyśle oczywiście : D

Gość gość
Co to są vlogi?

Gość gość
10:2No chyba nie... To że ktoś robi tego czego ty nie robisz to nie znaczy że ma coś z umysłem. Ale co ja ty będe pisała skoro . Wielka pani wie lepiej. Weź sie ogarnij:p bo słano sie robi

Gość gość
Dla jednych ucisnieniem umysłowym jest oglądanie mamusiek a dla innych spędzanie czasu na Kafe nie wnosząc nic do dyskusji tylko siejąc ferment

Gość gość
lubilam ogladac nudziare, miala fajne filmy o dziecku, szkoda ze kanal usunela :< ogladam karoline baszak, ale ona rzadko wrzuca filmy, a fajne produkty dla dzieci poleca. LEES - taka blondi co nad kotami placze a wpierdziela mieso, ale nawet sie ja da czasem posluchac. DLM juz mnie troche drazni...

Gość gość
Polecam vlogi z kanalu Just Tyna :)