Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amyskoe

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Amyskoe

Witam, mam pewien problem, który mnie dręczy całymi dniami i nocami. Dokładnie tydzień temu spotkałam się ze swoim chłopakiem.. zostałam u niego na noc. Chciał uprawiać seks, mimo, że ja mówiłam mu, że nie jestem jeszcze na to gotowa. Leżeliśmy w łóżku i się całowaliśmy, było milo.. W pewnym momencie przerwał i wyszedł z pokoju, mówiąc że zaraz wróci. Gdy wrócił, położył się obok, jak wcześniej. Kilka minut później zaczęliśmy uprawiać petting. Na swojej dłoni miałam jego preejakulat. Nie myslac kompletnie, przejechałam ta dłonią po swoich narządach płciowych... Jak się później okazało, mój chłopak (wtedy gdy niespodziewanie wyszedł) zwalił sobie szybciutko w łazience. Czy w preejakulacie mogły być plemniki? Czy te plemniki mogły się dostać do środka? Czy możliwe jest, abym była w ciąży? Dodam, że miałam wtedy dni płodne. W dodatku w ostatnich dniach powiększyły mi się piersi, mam lekkie wzdęcia oraz swędzą mnie miejsca intymne (to może być grzybica pochwy na którą często narażone są kobiety w ciąży. Nie zauważyłam wzrostu temperatury. Proszę o pomoc, bardzo się martwię.

Gość gość
Grzybicę mogłaś złapać od chłopaka , niekoniecznie musisz być w ciązy by na nią zachorować. Czy możesz być w ciąży ? Trudno wyrokować , raczej nie powinnaś być bo tak łatwo się nie zachodzi ale różnie to być może . Piersi Ci się prawdopodobnie powiększyły przed zbliżającym się okresem a nie dlatego że jesteś w ciąży więc spokojnie . Idź do lekarza z tą grzybicą bo sama /ci nie przejdzie i powinien chłopak też się przeleczyć bo będzie cię za każdym razem zarażał.