Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie ze gdy mezczyzna da sie kobiecie spenetrowac sztucznym czlonkiem to

Polecane posty

Gość gość

Traci meskosc? Czy wtedy staje sie kims gorszym?

Gość gość
Dlaczego tak uwazasz i jakiej jestes plci?

Gość gość
Tzn ze jest gejem

Gość gość
nie jestem gejem a lubię czasami gdy moja miła mnie penetruje straponem .... po prostu lubię masaż prostaty ale wyłącznie dokonywany przez kobietę albo palcem albo straponem.

Gość taki gość
Też lubię czasami, i nie jestem gejem. Przyjemne odczucie, gdy robi to Twoja kobieta. Naturalnie musicie sobie ufać, i nie obawiać się się, że zostaniesz np. wyśmiany...

Gość gość
To dlaczego tylu facetow z którymi poruszała ten temat mówili że facetowi to nie przystoi i że jest ciotą i pipą zwykłą niemęską gdy go to kręci. Bo jakby na to nie patrzeć,,zniża się do roli kobiety"

Gość gość
taki jest stereotyp - facet ma penetrować kobietę a odwrotnie to od razu przypina się łatkę, że jest kryptogejem. Podobnie jak noszenie jocstrapów przypisuje się gejom, ponieważ takie majtki mają wycięty tył i sugerują, że mężczyzna jest gejem a w sumie jest to wygodna bielizna na upalne dni, zwłaszcza gdy z powodu dreskodu trzeba nosić długi spodnie. Starajmy się walczyć z wszelkimi stereotypami. Gej to mężczyzna, który preferuje seks z mężczyzną. Każdy mężczyzna, który uprawia seks z kobietą i taki seks preferuje nie jest gejem. Jeśli facet pozwala się penetrować dildo ale robi to kobieta i tylko taki seks uznaje nie jest gejem.

Gość gość
Daje się penetrować kobiecie palcem

Gość gość
Ja wole bzykać strap onem dziewczyne ale ja jestem less ;)

Gość gość
Tak to juz jest geje, ze jak lubicie w doope byc penetrowani to to gejowskie jest Dziewczyne pewnie macie wygladajaca bardzo mesko