Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też tak macie w związku?

Polecane posty

Gość gość

Czy wy kobiety też nigdy nie odzywacie się pierwsze do faceta jeśli np nie mieszkacie razem albo chwilowo jesteście w innych miejscach ? Ja nie wiem ale coś ze mną jest chyba nie tak bo staram się nigdy pierwsza nie odzywać, raz że nie czuje potrzeby a dwa to coś mi się w głowie uroilo że to facet powinien dzwonić i pisać i tak w sumie jest u mnie . Zawsze rano wiadomość jak się czujesz kochanie albo wstawaj już czas ...i takie tam , czasem się zastanawiam czy jestem złą dziewczyną, może nie potrafię okazywać czułości w takich codziennych rzeczach, albo bardzo nie chce aby ktoś czuł moje zainteresowanie . Wkurzam się sama na siebie że jestem uparta i nie potrafię pokazać komuś jak bardzo mi zależy bo mam jakaś dziwna obawę że facet pomyśli że jestem bluszczem. Tak w związku już 8lat i bardzo się kochamy ale czasem u niego widzę taki smutek w oku,ostatnio oglądałam nasze zdjęcia i na wielu on mi się przygląda a ja taka dumna franca...chce być inna ale nie umiem tego wywazyc

Gość gość
ja bym nie wytrzymal:o po to sie jest w zwiazku zeby czuc sie kochanym, zeby obie strony sie staraly o siebie itp ja jeszcze rozumiem gierki kobiet przed zwiazkiem ze "pierwsza sie nie odzywam" bo niby boicie sie za bardzo okazac ze wam zalezy bo podobno facet was wtedy oleje (co tak naprawde tez jest glupota), no ale jak juz sie jest w zwoazku jak juz obie strony wyznaly sobie milosc, jak sie kochaja, jak wszystkie karty zostaly odkryte to po co udawac? Po co dalej sie nie odzywac? Zeby nadal udawac ze ci nie zalezy bo boisz sie ze cie rzuci? To predzej cie wlasnie za to rzuci ze nie widzi tego ze ci zalezy. Ja bym tego nie wytrzymal gdybym mial sie starac a ona ze swojej strony nic:o to juz chyba bym z samotnosci bardziej cierpial niz bedac w takim chorym zwiazku. Facet tez chce czuc ze jest kochany, ze kobiecie na nim zalezy itp a takie male sprawy typu odzywanie sie do siebie, codzienne traktowanie sie o tym pokazuje czy zalezy czy nie

Gość gość
Mozesz zadzwonic pierwsza nie czekaj na mezczyzne moja dziewczyna dzwoni kazdego dnia pierwsza. Ja tez dzwonie do mojej Nagdy jest ok nie przejmuj sie tym, rozumiesz mnie. Sprubuj pierwsza ok.

Gość dawny ladaco
w moim zwiazku to moja zona sie do mnie piersza odzywa bo my sie bardzo koffamy

Gość gość
Jak dziewczyna pierwsza sie odzywa dzwoni pisze szuka kontaktu to przynajjmniej czuje ze jej zalezy, ze jej mnie brakuje, ze kocha. Oczywiscie w zwiazku oboje powinni sie starac i oboje mniej wiecej po polowie powinni o siebie zabiegac i tez wlasnie odzywac sie do siebie raz jeden raz drugi sie odzywa ale jak mialbym sie tylko sam odzywac a ona nigdy lub tylko raz na ruski rok to by byla tragedia wiedzialbym ze jej nie zalezy, ze pewnie jest tylko ze mna z braku laku, to juz wolalbym byc wtedy sam

Gość dawny ladaco
no bo tak jest, my zalozylismy sb ze bedziemy sb zyli ze soba 50 lat w zwiazku malzenskim tak jak nasi przodkowie.

Gość gość
Nie wiem, nigdy nie byłem w związku

Gość gość
Ty po prostu wiesz, ze on zawsze sie bardzo stara o cie kocha wiec ty masz na takie rzeczy olewke. A mu jest przykro czasem

Gość dawny ladaco
pora sprobowac byc w zwiazku

Gość gość
Mój mąż ma tak jak ty ;-( jeśli go kochasz to postaraj się to zmienić,okazywać czułość. Wiem jak to boli kiedy ktoś bliski traktuje nas w taki sposób. Postaw się na jego miejscu i zastanow czy chciałabyś by w taki sposób traktowana.? chyba ni eskoro uważasz,że to facet ma się starać,robić pierwszy gest a ty łaskawie przyjmiesz jego starania. Zimna ryba z ciebie.

Gość gość
nie zastanawiasz sie co bedzie, jesli jakakolwiek dziewczyna sie nim zainteresuje i najzwyczajniej w swiecie mu to okaze? Jak myslisz, jak zachowa sie człowiek, który pierwszy raz od lat poczuł ciepło zainteresowania kobiety? Z pewnością będzie trwał przy zimnej francy