Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejne polskie kobiety...

Polecane posty

Gość gość

Pija, pala, cpaja, nie chca miec dzieci, chca sie skrobac, w dniu slubu nie sa dziewicami, puszczaja sie i zdradzaja po slubie, nie potrafia gotowac - jedna wielka porazka. Kto by was chcial pytam sie? Nic dziwnego, ze narod i rasa wymiera, z takimi patologicznymi kobietami to nie uniknione.

Gość gość
Bardzo dobrze.Niech wymiera

Gość gość
Też tak uważam. Polskie kobiety to roszczeniowe, wulgarne, agresywne, egoistyczne, puszczalskie dno.

Gość gość
Mam większość cech dobrej samicy do założenia gniazda i co z tego kiedy większość facetów zwyczajnie się do tego nie nadaje. Niby jesteśmy w związku, mieszkamy razem, oświadczyny były, ale jak przychodzi do podejmowania wspólnych decyzji to nawet o papier toaletowy może być afera bo przecież każdy powinien kupować sobie swój papier. W konsekwencji również swojego kotleta i swoją surówkę. Równie dobrze możemy być współokatorami bo związek na takich zasadach jest beznadziejny.

Gość gość
10:35 mieszkacie razem, to i spicie razem? Nie jestes dziewica i ty mowisz, ;ze masz dobre cechy do zakladania rodziny? Puknij sie leb.

Bo wykorzystują swój wygląd i sexappeal do osiągania własnych korzyści. Skoro mogą tym płacić za lepsze życie i luxusowe wycieczki za granicę, to czemu by tego nie wykorzystać? Oto ich żzyciowe motto :O Ale za kilka lat stracą urodę, a pozostanie jedynie ich roszczeniowy i jędzowaty charakter :D Wtedy nic nie zrobią :classic_cool:

Gość gość
10:53 Jak możesz pisać, że się nadajesz i jednocześnie pisać, że byłaś w związkach, które nie wypaliły. Toż przecież nie jesteś dziewicą, tylko rozepchanym zlewem na spermę.

Gość gość
Szkoda że własne tych porządnych z wartościami nie widzicie.

Gość gość
10:41 bo ich nie ma? Albo sa, ale sa brzydkie... i to jest wtedy glowny powod przez ktory sa dziewicami - zwyczajnie nikomu nie daja nie dlatego, ze chca czekac do slubu, tylko dlatego, ze nie maja komu!

Gość gość
Koleżanka wyszła za mąż za tzw porządnego faceta z dobrej rodziny. Urodziła 2 dzieci i od 4 lat sama utrzymuje ich wszystkich ponieważ jej mąż buduje dom i rzekomo wszystkie pieniądze w to wkłada. W weekendy jeżdżą na wycieczki oglądać budowę domu, a ona od dnia ślubu nie dostała od męża nawet złotówki.

Gość gość
10:56 normalnie tragedia! Maz chce wybudowac dom dla rodziny, a ty widzisz w tym problem! Jebnij sie w leb.

Gość gość
10:44 mało jeszcze wiesz o świecie i ludziach...

Gość gość
12:14 mam ponad 30 lat, wiem wiecej niz ty.

Gość gość
Ja też mam ponad 30 i znam duzo dziewczyn i wiem o nich czy były dziewicami, na pewno lepiej niż ty... Tylko ktoś o wypaczonym postrzeganiu w rzeczywistości miesza do tego urodę lub jej brak.

Gość gość
12:22 to nie zle cie oklamywaly. Bo ja jakos zadnej dziewicy nie potkalem. Nawet te najbardziej konserwatywne nimi nie byly.

Gość gość
"koleżanki oklamywaly mnie bo TY nie spotkałeś żadnej dziewicy" Ty w ogóle czytasz siebie?

Gość gość
12:26 zakladam, ze ciebie oklamywaly bo ja takiej nie potkalem, wiec i ty mialas na to male szanse, no chyba, ze sprawdzalas...

Gość gość
12:26 z rachunku prawdopodobienstwa wynika, ze ty tez mialas marne szanse na spotkanie dziewicy.

Gość gość
Nie ma potrzeby żeby koleżanka dorosła kobieta okłamywała drugą, że jest dziewicą. Raczej bardziej prawdopodobne jest okłamywanie że się nie jest dziewicą. Zresztą mniejsza o to. Sama byłam dziewicą do 27 roku życia. Moje bliskie i dalsze koleżanki do: 21, 31, 23, 26, 28, 28, 29, 33, jedna chyba jest nadal. Zresztą dziewicą jest się dla jednego mężczyzny. To męskie pragnienie dziewicy jest takie prymitywne. Dlaczego nie mogłam być z kimś przed tobą? Każdy chce dziewicy, ale przykro nam, nie starczy nam naszego dziewictwa dla wszystkich potencjalnych partnerów. Chyba trzeba sobie po 30 poradzić z tym że ktoś nie czekał całe życie na kogoś takiego wspaniałego jak ty.

Gość gość
Co chce dodać to że jest w tym wszystkim paskudna hipokryzja. Sam piszesz otwarcie że nie spotkałeś dziewicy czyli że miałeś wiele partnerek. Skoro ty miałeś wiele partnerek, to każda z nich miała wielu partnerów ale to już jest dla ciebie niedopuszczalne, bo ty możesz, ale one mają być dziewicami. Chcesz sypiać z wieloma dziewicami. O s**t. To takie prymitywne i tak bardzo ego męskie .

Gość gość
Prymitywne zalatujące samcem panem i władcą. Kobiety które się wymykają twojej władzy są beznadziejne i nieporządne. Niestety, one nie tracą dziewictwa na rowerze. To wasze penisy to robią. I żeby nie było, daleko mi do fanatyzmow ruchu feministycznego. To po prostu zwyczajna logika i sprawiedliwość.

Gość gość
Na cale szczescie babskievp********ie mam w d***e i w dalszym ciagu chce dziewice. I nie *****lem jeszcze, o tym, ze nie sa dziewicami same mi mowily. Nawet jesli klamaly, to tez dobrze, ze je olalem bo z p********a klamczucha tez rodziny nie chce zakladac.

Gość gość
I ty chcesz porządnej??? Chyba jasne dla mnie czemu nie trafiłeś na dziewice.

Gość gość
Bo przeklinam tak?

Gość Czarna kawa39
Ojej ale masz autorze problemy :O Niech zgadnę> Zawiodłeś się na kobiecie? :P:) Ciekawe co panie powiedzą na wasz temat :D

Gość rafauuuu
Kobieta musi żreć męskie gó\wno. Lizać od\byt i konsumować gorzki stolec. Przykro mi ale to jest gorszy gatunek i tak ma być

Gość gość
Bo przeklinasz i nie jesteś w stanie odnieść się merytorycznie do czyjejś wypowiedzi, w ogóle nie masz szacunku do rozmówcy z tego co widzę. To wiele mówi o tym jaki jestes.

Gość nie dziewica
popapraniec dziewicy szukaj w przedszkolu

Gość mam wymagania
A ty jestes prawiczkiem bo ja szukam tylko i wylacznie prawiczka inaczej spadaj do obory

Gość gość
Ja nie chciałbym niedziewicy, bo nie chcę być frajerem drugiej kategorii po wysokich tepakach.