Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rzeczywiście jak kobieta w ciąży ładnieje to będzie chłopak

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w 16 tc obecnie i co chwilę slyszę, że na pewno bęzie synek. A to dlatego, że wyładniałam w ciąży, mam o wiele ładniejszą cerę, teraz nawet nie używam fluidu, podkładu tylko zwykły krem a i tak jest ładniejsza cera niż kiedyś z tapetą. Włosy i paznokcie też w o wiele lepszym stanie. Męczą mnie już te ciągłe komentarze o tym, że będzie synek. Czy rzeczywiście tak jest, że syn dodaje a córka odbiera przyszłej mamie urodę? Drogie Dziewczyny jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie ?

Gość gość
We wtorek ci napisze bo mam usg a cala ciaze mam straszne pryszcze i okropne wlosy.. U mnie jest 21 tydz

Gość gość
U mnie pryszcze przebarwienia i ogolnie mam straszna cere...za kilka tygodni urodze synka ;)

Gość gość
Z tym to jest totalna bzdura

Gość gość
He he i ja czuje ze bede miec chlopca a pryszczy to takich nigdy w zyciu nie mialam:-P a to podobno corka odbiera urode;)

Gość gość
U mnie odwrotnie, cera, wlosy, paznokcie nie byly w lepszym stanie a tez urodze synka.

Gość gość
U mnie prawda.

Gość gość
Mam dwie corki i dwoch synow zawsze mialam piekna cere no przynajmniej w ciazy

Gość gość
Mam syna i corke i patrząc na zdjeciau w obu ciazach wyglądałam ladnie. Nie przytylam duzo maly brzuch. Natomiast z corka przy końcówce bardzo puchly mi stopy.

Gość gość
dzięki dziewczyny za odpowiedzi, czyli widzę, że te bzdurne komentarze jednak się nie sprawdzają :) ja za około miesiąc dowiem się na usg połówkowym płci dziecka, zobaczymy kto to będzie.

Gość gość
Moja koleżanka ma bliźniaki (dwóch synów) a cerę w ciąży miała fatalną i nie mogła sobie z nią poradzić

Gość gość
Ja urodziłam córkę a komentarze z rodziny takie byly" no i córkę urodziwa a nie masz żadnych krost i nic Ci tą córka urody nie odebrała bo jakoś tak użyłeś równomiernie i nie widać że wahasz x". Także bzdura z tym czy się brzydkie czy ładnieje że względu na płeć dziecka choć ja będąc w ciąży sama się o to bałam

Gość gość
No i jestem po usg- bedzie chlopak a nowe pryszcze mi wyskakuja doslownie z minuty na minute eh

Gość gość
U mnie bylo dokladnie na odwrot.

Gość Cleo1976
Nie.To przesąd.

Gość gość
Ja słyszę same pozytywne komentarze na temat wygladu w ciąży, zresztą sama sie sobie podobam. Będzie chłopak, więc tu sie sprawdziło ale osobiscie uważam że ten przesąd nie ma nic wspolnego z prawdą, czysty przypadek

Gość gość
jestem w 8 mcu ciazy , zadnych mdlosci , zadnych wypryskow na twarzy czy ciele, mocne wlosy i paznokcie , niewiele przytylam - bedzie dziewczyna , a pol ciazy mi wmawiali ze bedzie chlopak ;) U mnie przesady sie wcale nie sprawdziły.