Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś może polecić sprzedawcę na allegro u którego kompleksowo kupię wyprawkę

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Czy możecie polecić sprzedawcę na allegro który będzie mial bogaty asortyment tak żeby można było kupić akcesoria, pieluchy, kremy, podklady, prześcieradła itp w jednym miejscu?

Gość gość
nie możemy się doczekać linku, który sprzedawca wpadł na taką formę reklamy?? :)

Gość gość
I na pewno skorzystamy z oferty :D

Gość gość
To nie reklama. Jestem w 8 miesiacu ciazy i nie mam sily latac po sklepach. Myślałam ze znajde tu pomoc innych mam ale widzę że jakbym napisała że d******py za świeżaki albo utrzymuję się z 500+ to byłby konkretny odzew a tak to lipa. ;) No nic poszukam sama.

Dawać link! Mnie co prawda dziecko się nie szykuje, ale pieniądze są już naszykowane! ;D

Gość gość
Ja kupowalam u dwoch uzytkownikow HubiWorld i JustineX. Jestem zadowolona, polecam

Gość gość
Pieluchy na allegro :D ze pampersy?

Gość gość
Pieluchy mogą być też tetrowe, flanelowe, bambusowe, wielorazowe itp. ;)

Gość karolinawolska
ja kupuję na pupus.pl ale to na ich stronie, nie na allegro, ale i tak polecam (y)

Gość karolinawolska
sklep naprawdę świetny, kontakt z firmą na + a jakość też super, duży wybór pieluszek, otulaczy, wszystko do wszystkiego pasuje :)

Gość gość
Ja kupowałam u dwóch chomis_2004 i krzysiu-jarzyna (mogłam coś przekręcić, ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę Google tych użytkowników ze słowem allegro, na pewno ich znajdziesz). U Krzysia-Jarzyny kupowałam przede wszystkim ciuszki, pidżamy dla siebie, a pościel i inne pierdelety u chomis_2004 (to jest sklep Nasz Smyk). Masz darmowa dostawę powyżej 250 zł.

Gość gość
*powyżej 150 zł