Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

No Fajny mecz był

Polecane posty

Ja mam fajny skrót taki że jest jednokierunkowa, ale dośc krótka że można wyczaić moment nic nie ma i przeleciec :classic_cool: albo kombinowałem że mozna wykorzystać fakt że na jednokierunkowych można cofać ;p

Albo kiedyś na drodzę był wypadek i aby nie stać w korku to chciałem to lasem objechać ale źle się skończyło bo się zakopałem :(

Gość gość
Dash Rysiu dziś No tak ale Ty patrzysz z punktu widzenia kierowcy, a ja pieszego. p.s. A ja kiedyś wykombinowałam jak odświeżyć licznik samochodowy żeby miał mniejszy przebieg.... jeździłam po parkingu w kółko do tyłu :D

Gość dawny ladaco
przerwa to jest na faje a nie dla mieczakow

Moj kolega kiedys jak jego ojciec wyjezdzal do pracy np na 2 tygodnie i zostawial samochód to nauczyl się odlaczać licznik aby sie przebieg nie nabijał, bo jego ojciec sprawdzał czy nie jezdzil zapisujac stan licznika na kartce :D Niby w starych fordach latwo to bylo zrobic

Gość gość
dawny ladaco dziś przerwa to jest na faje a nie dla mieczakow x Zacznijmy od tego, że fajki są dla mięczaków :classic_cool:

Gość gość
Dash Rysiu dziś Polak potrafi :)

Gość dawny ladaco
ja dlugo nie palilem w swoim zyciu rzekl bym nawet bardzo dlugo , aleraz kce rzucic to kooorestwo za pomoca desmoksamu i to jak najszybciej:classic_cool:

Gość gość
Rychu już wymiękł i to od razu na pół godziny. x dawny ladaco dziś No może długo nie paliłeś, ale pisałeś kiedyś, że nałóg masz już od 20 lat. To jednak szmat czasu.

Gość dawny ladaco
no dlugo,dlugo te 20 lat pale ale moze teraz jak pojde do szpitala na kregoslup na oddzial rehabilitacyjny z desmoksanem to rzuce.

Gość gość
dawny ladaco dziś Desmoxan od tego jest i powinien pomóc, ale dużo tez zalezy od Twojego nastawienia (to co już kiedyś pisałam, motywacja i silna wola). Ja bym to od razu przerobiła w głowie, że dzięki temu będę zdrowsza, zaoszczędzę kupę kasy i zwalczę kolejną słabość. Jak masz rodzinę, to pewnie też to docenią i odetchną z ulgą - dosłownie i w przenośni ;)

Gość dawny ladaco
jako osoba zaszyfrowana nie moge sie po calosci wypowiedziec ale pewnie masz racje

Gość gość
dawny ladaco dziś jako osoba zaszyfrowana nie moge sie po calosci wypowiedziec ale pewnie masz racje x A myślałam, że to ja mam największego hopla w necie z ukrywaniem informacji i danych. Dziś przerobiłam dosyć szczegółowo Snowdena.

Gość dawny ladaco
rysiu nalug to nalug ta k jak alkohol zabija w tym nie ma nic nadzwyczajnego

Ja mam za to przeczulenie na punkcie bezpieczenstwa w necie. Zanim cos pobralem to czesto sprawdzalem ze 2 razy zrodlo itp. Albo sprawdzalem sobie procesy w systemie

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ja mam za to przeczulenie na punkcie bezpieczenstwa w necie.... x Oj ja to bym też mogła dużo pisać.

Gość dawny ladaco
21:50 ja od ponad 15 lat sie juz ukrywam:classic_cool:

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ja to nawet nic bym sie nie uzalezlil bo bym sie bal ;p x Czego? (tak wiem, my to życie w ciągłym strachu i obawie :D)

Gość gość
dawny ladaco dziś 21:50 ja od ponad 15 lat sie juz ukrywamcool.gif Ja tu nie będę nic pisać (dla swojego bezpieczeństwa :D) ale rodzina i znajomi to mnie już mają za paranoiczkę :P

Ja w sumie mam swoją osobowość w necie i takie alter ego ;p caly czas jako ten sam wszedzie

Gość gość
Dash Rysiu dziś albo inaczej nawet to by mi nie wyszlo smiech.gif :D

Gość dawny ladaco
no u mnie z glowa wszystko wpozo no i to ze mialem 6 czy 7 lat przerwy od cafe

Gość gość
dawny ladaco dziś no u mnie z glowa wszystko wpozo ... x Tak sobie tłumacz, że "wpozo" :d A że tak zapytam, kamerka na lapku odkryta czy zaklejona?

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ja najbardziej to ukrywam ze pisze na kafe nikomu w prawdziwym swiecie tym sie nie chwale x Czego się wstydzisz? :D

Gość dawny ladaco
22 06 informacja zaszyfrowana