Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
despasito

Jakieś tabletki na zaburzenia lekowe bez recepty

Polecane posty

Na początku myślałam że to nerwica serca ponieważ w objawach somatycznych najbardziej odczuwalne było kołatanie i kłucie serca. Inne objawy to napicie mieśni, bardzo czeste drzenia rak twarzy, bóle żaładką, gula w gardle itp. Psychiczne objawy są również silne wszytko widze bardzo pesymistycznie bardzo czesto jestem zmeczona. Cierpie na niezdiagnozowana przez żadnych lekarzy zaburzenia lekowe uogólnione. Dlaczego niezdiagnozowane ? Nie chce i nie zamierzam iść do psychiatry dlatego prosze nawet nie wspominać o możliwości pójścia do takiego specjalisty. Cierpie na to od dawna poczatkowo myślałam ze to jakieś niedobory pierwiastków lub starałam sie o tym wogóle nie myśleć. Niestety objawy są bardzo uporczywe i zdałam sobie sprawe po czesci zapanowały nad moim życiem i że byłabym inną osobą gdyby nie ta choroba. Poczytałam na interncie i wszystkie objawy z zaburzeń lekowych sie zgadzaja wiec po co mi psychiatra ? Zreszta zależy mi też na tym żeby nikt sie nie dowiedział. Postanowiłam wiec walczyć z nerwicą sama mam już kilka pomysłów na walke z chorobą, ale potrzebna mi jest wasza pomoc. Jeżeli ktokolwiek miał tą cholerną chorobe i mógł by mi napisać nazwy leków BEZ RECEPTY które mogłyby pomóc byłabym niezmiernie wdzieczna. Licze na pomoc i Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować