Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stah

Fantazja "ktoś patrzy"

Polecane posty

Gość stah

Moja dziewczyna ma fantazję, że chciałaby aby podczas naszych igraszek w sypialni ktoś (on) był obecny i nas oglądał... Co więcej - coraz częściej o tym mówi i zaczyna łagodnie "naciskać" na spełnienie... Mam wątpliwość czy chcę to spełnić i ew. jak wybrać obserwatora... Co myślicie?

Gość gość
Normalne!

Gość gość
U zboków.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Ja spelnilem nasza fantazję z żoną. Żona i ja chcieliśmy żeby ktoś nas zobaczył jak się kochamy ale nie wiedzieliśmy gdzie i kto miałby nas widzieć. Mamy po 37lat. Żona jest zgrabna blondynka ale ma małe piersi i wstydzi się chodzić nawet na plaży w stroju bo twierdzi ze jakby chodziła bez stanika to i tak by nikt nie zwrócił uwagi. Rzeczywiście ma małe piersi dzieci wyciagly jej . Ma lekko obwisle i cienkie ale sutki i brodawki ma duże i wstydzi się troche. Ja mam normalna budowę 180cm . Powiedziałem do żony czego najbardziej się wstydzi i kogo. Odpowiedziała że nagości ze ktoś ja zobaczy obojętnie kto. Ja się nie wstydzę mojej żony ani ze mnie ktoś zobaczy nago. Wymyśliłem ze najlepiej jak nas zobacza nago będą obcy ludzie. I tak też zrobiliśmy . Pojechaliśmy z żoną na weekend pod kemping. Wybraliśmy takie miejsce żebyśmy mieli spokój i swobodę Ale żeby nie na odludziu. Z 3stron byliśmy otoczeni jeziorem i lasem ale każdy mógł wyjść z lasu albo łódka podpłynąć tylko od tylu od wjazdu nie widzieliśmy nic. Wieczorem gdy dzieci usnely ja ściągnąłem ubranie i chodziłem jak Adam. Żona w majteczkach i przeswitujacej koszulce . Nie było widać samych piersi tylko wielkie ciemne brodawki i sutki jak maszty. Mi jak stanie penis to ma 19cm długości ale nie jest prosty tylko skrzywiony w dół . Żona mówi że przez tą krzywizna wydaje się większy i grubszy. W każdym razie mi to nie przeszkadza ale teściowa widziala mi i też mówi że duży żonie w końcu sciaglem to co miała na sobie i siedzieliśmy przy ognisku nadzy. Zacząłem pieścić żonę całować i lizać. Wzięła do buzi i zaczęła wkładać głębiej i głębiej az by się pozygala. Gdy zapialem ja od tylu zobaczyłem że ktoś jedzie w naszym kierunku ale nie mówiłem nic. Gdy zona zauważyła auto obok naszego kempingu było za późno żeby się schować gdzieś a ubrania mieliśmy w środku. Nie chciałem wychodzić z niej i przytrzymalem ja ladujac jej tyłek a ona klekala przodem do zbliżających się ludzi. Gdy do nas podeszli okazało się ze to grupa studentów i studentek razem 12osob. Widziało nas więcej osób niż chcieliśmy . Wstalismy i się przywitalismy stojąc nadzy. Myślałem że zona ze wstydu ucieknie w Las ale gdy oni zaczęli się rozbierać a zrobili to w błyskawicznym tempie. Po chwili 14osób stało nagich przy ognisku. Żona zapomniała o swoich piersiach gdy zobaczyła tamte dziewczyny.2dziewczyny Miały piersi jak 8letnie dziewczynki pozostałe miały wielkie jak donice. Owłosione muszelki a z mężczyzn ja miałem najbardziej krzywego długiego i grubego. Wstyd żonie minął i skrępowania przed chlopakami.nawet poszla z kilkoma do kampingu zeby sie mogli zalatwic gdzie bylo widniej niz przy ognisku i nie ubrala sie. Tak sie upilismy z nimi ze wymyslili gre . Kto przegra musi wykonać zadania jakie wymyślił jej. Oczywiście jakieś zadanie związane z nagością i sądem. Żona musiała z 1dziewczyna przejść nago między ludzi ale było tam ciemno tak więc nie była widać czy sa nagie . Ja walczyłem k*****m jak mieczem Z innymi a żona później miała mi usiąść na mnie. Tak usiadła ze włożyła sobie w tyłek. Wyr****lem ja przy obcych . Orgia była zona walila dwóm kolesiów gdy mnie ujezdzala a tym dziewczynom bez cyckow wkladala palce do cipke. Na koniec wylizalem żonie i i jednej owłosione cipki i sposcilem się na nią.

Gość gość
Wyciągly, spóscilem, sciaglem. Idź spać obleszku gawedziarzu erotomanski.

Gość gość
Zawsze chciałem żeby matka mojego kumpla chociaż zwalil a mi. Nie wiedziałam co mam zrobić ale właśnie ten kumpel wiedział o mojej fantazji na temat jego mamy a jest z******ta suczka. Wpadł na pomysł ze dosypiemy jej do drinka extazy i załatwione. Tak też zrobiliśmy dosypalismy jej ale za dużo się nam sypko i jego matka źle się poczuła i poszła do siebie. Wiedziałem że jeśli śpi to nic nie kontaktuje więc poszedłem do niej z nadzieją ze śpi i chociaż zwala sobie na nią. Gdy wyszedłem do jej pokoju siedziała nago na krześle i coś wkladala sobie do cipki.wiedziałem że albo teraz albo nigdy.stanąłem przed nią nagi i moim fiutem zaczalem dotykać jej twarzy. Wtedy wzięła go w ręce i zaczęła go obciagac ciągle coś sobie wkładając. A wkladala sobie buteleczke po perfumach i w pewnym momencie wpadła do środka i nie mogła wyciągnąć. Wziąłem ja na łóżko i zacząłem grzebać za butelka. Gdy ja wyciaglem to była taka szczęśliwa że w każdą dziurę ja w******lem i sposcilem się w tylek