Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteryjny mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

5-18 przesladowanie w szkole, pryszcze wszędzie, niski wzrost, wysoki glos, brak owlosienja albo was pod nosem, smrod Liwy pot, brak miesni, anoreksja lub otyłość, slabe stopnie w szkole, zwłaszcza z wuefu. Noszenie rajstop, kalesonow. Stulejarstwo, poczatki nagniotow na lapach z powodu koniobijstwa. Czeste opryszczki na ustach z powodu calowania lustra, wedliny albo wlasnej matki, ciotki 19-30 dalszy ciag przegrywu, brak pracy czesto towarzyszy temu brak studiow bądź studia historyczne, brak przyjaciół, poczatki lub rozwoj chorob psychicznych, nocne zmazy, podkrazone oczy od ogladania p****li, jotpegow, częstsze urazy ręki od walenia, walenie konia do dup z instagrama i facebooka , zapewnianie przez matke, że jest sie cudownym, przystojnym i wyjatkowym oraz "zadna suka na ciebie nie zasluguje tylko mamusia" albo "znajdziesz kiedys odpowiednia kobiete, znajdziesz synus, ale po moim trupie" 31-45 - kulminacja przegrywu, rozwoj chorob psychicznych, do tego dochodzą psychosomatyczne, fizyczne, sklonnosci do agresji, autoagresji, zakola, potliwosc, smrod, stanie pod szkołą i trzepanie pod nastolatki, przestepczosc, pefldofilia zoofilia dendrofilia nekrofilia gerontofilia, szukanie mlodszej partnerki, na ogol niewspolniernie atrakcyjniejszej od siebie samego, brak pracy luv marna praca, brak mieszkania wynajem lub częściej mieszkanie z mamusia, brak prawka, auta, znajomych... 45-55 - praca w szkole jako nauczyciel historii, szyderstwa ze strony uczniakow, w*****anie sie na nich i latanie do dyrektora za byle glupstwo, wyj****ie z pracy, praca w McDonalds ze studentami, p********ie ze chcieli mnie wybrac na dyrektora szkoly, ale ja wolalem prace w McDonaldzie. 55 - smierc Jako Prawik I potepieniec. Przyjezdza policja za niezaplacony gaz i znajduje trupa.

Gość gość
jak policja zacznie przyjeżdżać za niezapłacony gaz to faktycznie lepiej nie zyć w takich czasach

Gość gość
jak ktoś sie zgadza dostarczać gaz z góry to bierze na siebie ryzyko nie odzyskania pieniedzy za usługe. nie musi w tym byc złej woli odbiorcy usługi. jednak ryzyko takiej oferty nie moze spadać na społeczeństwo poprzez egzekwowanie przez policje należności firmy która obrała taką strategię. to byłoby troche czerwone

Gość gość
zalosny temat nieprawiczka

Gość gość
można sobie wyobrazić że firmy zaczełyby sie prześcigać w sprzedaży gazu z płątnością za 2 3 10 lat. z rabatami itd a potem policja by jeździła i dowoziła do prezesa za pieniądze s z podatków wpływy za sprzedaż gazu. jak ktos zyje z usługi dostarczania gazu to jest wyłącznie jego sprawa czy strategia jaką obierze przyniesie mu zyski. ja mu koorfa na to ze swoich podatków dopłacał nie mam zamiaru

Gość gość
ale oczywiście do tego to zmierza. tzw "firmy" to wszystko kolesiowskie układy i znajmości. przerzucaja koszty na podatnika i klienta i głownie z tego czerpią zyski a najmniej z tzw usług i produkcji. to jest parodia a raczej czarna komedia. oczywiście za taką sytuacje odpowiadają komuniści czyt wielki kapitał który korumpuje władze i wprowadza "swoje porządki" zakamuflowaną przymusową konsumpcje "inwestorów" którym de facto dajemy w łape pod postacią ulg podatkowych za to że nam dadzą u siebie pracować (czyli że dajemy w łape za prace) itd.mogłbym wymieniac do wieczora dnia dzisiejszego i każdy punkt rozwinąc o takiej samej długosci listy z podpunktami

Gość gość
oczywiście nie uniewinniam tych którzy w łape biorą ale skad inąd wiem, ze bywaja srodki perswazji przed którymi nie ugiąć sie oznacza w najlepszym przypadku smierć. ale oczywiście wiekszośc bierze z własnej nieporzymuszonej woli radośnie wpuszczając czerwoną zaraze do kraju i szykując wszystkim mieszkańcom w tym sobie niechybną sromotną kleskę zyciową. i tym mam do powiedzenia tylko jedno. was też c***j strzeli i to dosyc solidnie

Gość szry
widac na takich kafetarianki zasluguja:D tak bywa jak sie sra wyzej niz sie du*pe ma

Gość gość
czasy brania od kogo popadnie powoli sie kończa. zaczynacie powoli czuc że nie macie wyboru coraz częściej jesteście zmuszani do deklaracji...wiem wiem. zapowiadało sie miło. imprezki balangi koniaczki dzifki samochodziki wczasy. ale jak sie jest kooorfa głupszym niz zapchlony kundel i sie żre każdemu z łapy to tak sie kończy. ja was kooorfy ratowac nie będę chociażbyście ubrali swoją chęc rejterady zukładu w narodowowyzwoleńcze barwy. zdychajcie kooorfaq tak jak pozwoliliscie zdychac milionom ludziom głodu

Gość gość
a tak sie to skończy bo pijawy trzeba pousuwać. za dużo wiedziecie zaczynacie sie organizować i konspirowac. kosztujecie więcej niz przynosicie zysku. dlatego was robaczki niebawem trza będzie zastapić świezą krwia przy okazji obniżyć koszty tresury. tym razem mozna wprowadzic ludzi wiernych sprawie zrazonych waszym zachowaniem którzy będa pilnowali monopolu dla sprawy. a wy? wy jesteście piertoplona przeszłościa i zywymi trupkami

Gość gość
bo ktos musi beknąc i za to też mieliście zapłacone

Gość gość
branie w łape to jest na wasze nieszczęście błąd brzemienny w skutkach. nie wątpie wszelako, że ktoś was najpierw wypchnał na odpowiednie pozycje bo takie operacje sie przygotowuje starannie i z wyprzedzeniem planując wszystko drobiazgowo. może nie imiennie bez przesady ale zważywszy że wymagania co do kandydatów nie sa jakieś wygórowane (wystarczy że sa jepanymi chciwymi niedorozwojami z mizerną wyobraxnią) to jakichś problemów kadrowych wiekszych nigdy nie uświadczono. tak uważam.

Gość gość
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. pomijać ofiary tego ochydnego procederu idące po paru pokoleniach w większość społeczeństwa, jako że to sie degeneruje za waszą sprawą i sie jak widać dookoła robi jeden wielki smietnik. ale na smieciach też coś wyrośnie.

Gość gość
ładnie mi wyszło? tak improwizowałem:D

Gość gość
miałem tam włożyć pare razy "zaprawdę i powiadam wam" ale zamiast na starych proroków postawiłem na młode nadzieje. zawsze to milej wyrywać komus serca ze śwaidomościa że to dla sprawy co nie;)

Gość gość
chociaż z drugiej strony przydałby sie jakiś odpowiednik zaćmienia słońca czy coś.

Gość gość
jakby co do amulety sprzedaje od poniedziałku do niedzieli z przerwą we wtorek s¶ode czwartek piątek i sobote w pozostałe dni udzielam indywidualnych porad dotyczących przetrwania w buszu i fałszowania dokumentów.

Gość gość
w kazdym razie ruszcie cos zacznijcie ich straszyc w końcu i tak oddadzą wszystko co wzieli. ja wiecznie krokodyla dundee udawał nie bede do koorfy nędzy.

Gość gość
ja piertole jaki cyrk. żeby to nie było takie tragiczne to bym sie chyba smiał od rana do wieczora z przerwą...a dobra zresztą chooj was obchodzi co robie w czasie wolnym od pracy