Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna w ciazy

Szukam męża i ojca dla mojego dziecka

Polecane posty

Gość Samotna w ciazy

Witam wszystkich. Nie wiem czy to odpowiednia strona ale jestem 22 letnia kobieta w 3 miesiacu ciąży. Chcialabym poznac odpowiedzialnego partnerabktory dalby milosc i opieke mi i mojemy dziecku. Niestety ojciec dziecka nie wykazuje ani troche odpowiedzialnosci.. Odkad dowiedział sie onciazy zle mnie traktuje i wiem ze musze od niego odejsc. Pozdrawiam

Gość Skromna Ja
hahaha to może najpierw odejdź a potem za szukanie się bierz i na Boga nie tutaj :O

Gość gość
hahahahahaha!!!

Gość gość
chyba żartujesz? Takich głupich nie ma ☺

Gość gość
Prowo ale jak to mówią :D Alpha f**ks beta bucks :D:D:D:D

Gość gość
dlaczego od razu wyśmiewacie autorkę, nie każdy ma szczęście w życiu, nie każdemu przytrafia się odpowiedzialny partner. Ja rozumiem autorkę, sam byłem w podobnej sytuacji, kobieta z którą byłem po zajściu w ciążę zwariowała psychicznie, z obawy przed zagrożeniem z jej strony zmuszony pozostałem do jej unikania, bałem się o życie, stała się nieobliczalna, bez przyczyny zalewała mnie masą telefonów, maili, napuściła na mnie nawet moją własną matkę siostrę i ciotkę, i na całe nieszczęście zabrała ze sobą te biedne dziecko. Cóż los bywa okrutny, Autorko jeśli byłabyś zainteresowana, mam 48 lat i chętnie poznam Ciebie

Gość gość
Dlaczego wyśmiewają? Bo płeć męska na tym forum to niewyżyte prawiczki, którzy uważają się za "porządnych" i w tym upatrują przyczynę swojego prawictwa. Dziwne, że nie było jeszcze sztandarowego teksu o badboyach ;) zobacz sobie temat "kafeteriusz śpiewa" to takie elwmenty tu urzędują i doradzają :D

Gość szry
gość dziś nie no super, prawdopodobnie jestes jedna z tych osob ktore najezdzaly pare dni temu na pewnego samotnego ojca, radzac mu po drodze co to nie "zrobic" z tym dzieckiem. w kazdym razie mam pelne prawo podejrzewac sadzac po poziomie wypowiedzi:D wiec radze autorce zastosowac sie do rad udzielonych tamtemu facetowi... przypominajac sobie na szybko: -usunac(no w poprzednim wypadku troche ciezko byloby paroletnie usunac) -spotkania i randki TYLKO i wylacznie bez dziecka(izolowac jak to sie ktoras ladnie wypowiedziala) bylo tego z pewnoscia wiecej ale mam lepsze sprawy do pamietania. po tonie tamtego tematu moge wniesc ze tak czy siak jestes primo przegrana zyciowo z dzieckiem autorko, secundo czeka cie wieczne w zyciu "hahaha" z ciebie.

Gość gość
A jakiego ma miec k****a kandydat ?

Gość Samotny

Hej mam 27 lat samotnie wychowuje mojego syna. Jestem z opolskiego. Odezwij się do mnie na emaila p.szef92@interia.pl 

Gość Robi
57 minut temu, Gość Samotny napisał:

Hej mam 27 lat samotnie wychowuje mojego syna. Jestem z opolskiego. Odezwij się do mnie na emaila p.szef92@interia.pl 

Nie rób sobie nadziei. Z daleka czuć tutaj prowokacją.

Gość ideal dla facetow

chlopy w kazdym temacie na tym forum obrazaja kobiety 30 letnie ze to juz prozno i starosc wg nich

i notorycznie wypisuja jeden za drugim, ze kobieta zeby znalazla faceta musi miec max 24-25, bo kolo 30 nie jest juz plodna

oto i ona

mloda, plodna,

bierzcie ja chlopy !

wasz ideal o jakim wypisujecie non stop na kafe

Gość onnnnn

a ciebie nikt nie chce stara locho 😄