Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka1

wypoczynek z dziecmi podkarpacie

Polecane posty

Planujemy długi weekend w październiku :D Chcemy ten czas spędzić tylko z dziećmi, poszukujemy hotelu który zapewni sporo atrakcji dla dzieci .. chodzi o to ze w październiku pogoda nie jest za piękna.. i chcemy zarówno zeby dzieci były zadowolone jak i dla mnie i dla męża ..

mąż jest z Jarosławia.. a nie chcemy spac u jego mamy .. wiec najlepiej te okolice

Gość gość
Super miejsce Bacówka w Radawie! Byliśmy latem z dwoma córeczkami, dzieciaki bawili się w sali zabaw, tam ogrom lego i animatorzy fajne. polecają jeszcze spa dla dzieciaków w bacówce, ale ja nie próbowałam

o dzieki wielkie za odpowiedz, ale super brzmi przede wszystkim dla dzieci. bo tak na prawde dorośli zawsze znajdą dla siebie zajęcie

Gość Monia1873
Sprawdźcie sobie hotel Bacówka Radawa SPA, moje dzieciaki wręcz błagały żebyśmy dłużej zostali, a ja w końcu wypoczęłam. Duzo atrakcji i to przemyślanych.. pokoje lego, nawet sala kinowa z bajami. Młodziaki siedzieli jak zaczarowani ;) także polecam

Gość gość
Ja i mój masz wraz z dziecmi od dłuższego czasu wybraliśmy sie na wypoczynek. Mi zależało na strefie spa a mojemu mężowi na jakiś kręglach i tym podobne. Dzieci jak to dzieci chciały się bawić wiec wybraliśmy ten hotel http://www.borowydwor.pl/hotel/index.