Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakaś atrakcyjna kobieta popisze o swoich stopach

Polecane posty

Gość gość

po dniu pracy

Gość gość
np.czy ma odciski,czy ma spocone

Gość gość
doradźdzcie proszę.... wiem że to nie temat na to forum ale trudno... Z mężem znamy się 5 lat usmiech.gif od 3 jesteśmy małżeństwem i mamy 3 letnia córkę w zeszłym tygodniu w środę zobaczyłam że piszę z koleżanką z pracy okey pisza o pracy On nie kasuje tych smsów wszystko ok czasem wspominają o dzieciach nie powiem trochę mnie to wkurzyło ale nie dałam po sobie poznać zaczełam smsować z kolegą tylko że ja to robiłam jawnie zeby zobaczył jak był w domu że ja tez z kims piszę... wkurzył sie On pierwszy zaczał rozmowe z kim piszę.... (rybka złapana) Wczoraj zaczelismy rozmowe.... ja powiedziałam ze od pewnej akcji w sierpniu (nie bede sie rozpisywać jakiej) zaczełam mu tez sprawdzac chamsko telefon usmiech.gif no i oooooo własnie On tez sobie urozmaica życie smiech.gif Wczorajsza rozmowa dotyczyła tego że On to nie jego kolezanka tylko wspołpracownica i pisza tylko w godzinach pracy bo ona ma meza i coreczke wiec po pracy nie ma opcji bo wiadomo ze kazdy ma swoje zycie dzieci dom rodzina Ja z kolega tez moge sobie pisac ale wtedy kiedy go nie ma obok bo czuje sie olewany Dalismy sobie 100% zaufania Potwierdzilismy ze sie kochamy i to jest tzw bodziec i okey Wyznał mi ze troche sie boi tego ze go zostawie ze zabiore mu dziecko tym bardziej ze kolega jest sam a Ona ma rodzine i w zyciu by nie zaprzepascila tego Okey po 5 latach zgodze sie z kazdym nie jest juz tak cudownie usmiech.gif pisanie smsow z mezem to juz rutyna typu co na obiad kiedy wracasz z pracy a jedyny relax to wyskoczenie do sklepuusmiech.gif Wczoraj prosił mnie tylko o to ze mamy dziecko zebym myslała o coreczce bo ja kochamy i zeby jej nie zniszczyc dziecinstwa On o tym wie i pamieta i granic zadnych nie przekraczamy usmiech.gif Jak myslicie czy ustalic zasade ze jezeli ona czy kolega zaczna cos wiecej pisac ucinamy kontakt..... tylko ze ona jest z pracyusmiech.gif

Gość gość
doradzę ci jak napiszesz coś o swoich stopach po dniu w szpilkach

Gość gość iza
Atrakcyjne zgrabne dziewczyny chcą być modne i eleganckie, nie chcą - wygoda, nie wygoda - chodzić w butach za szerokich, w których można szybko sobie rozbić stopę i nie tyle są wygodne co często obcierają palce.U nas troska o wygodę poszła w niewłaściwym kierunku.W efekcie twierdzenia, że nie możemy na siłę wciskać nóg w zagraniczne szpilki, nawet piękne dziewczyny zamiast wydawać pieniądze na piękne buty, kupują często bardzo brzydkie, szerokie koszmarne buty na niskim obcasie, w których zdeformowane nogi nigdy nie będą wyglądać elegancko.Dziewczyny nie kupując w firmowych sklepach markowych eleganckich ściśle obciskających butów mają rozbite, niezgrabne i szerokie stopy, które jest im trudno wcisnąć do modnych i eleganckich pantofelków, nie nosząc takich szpilek bardzo formujących stopę, często później mają stopę tak rozbitą i zdeformowaną, że nie wcisną już do żadnych eleganckich butów.

Gość gość
a ty Iza jakie szpilki kupujesz i czy popiszesz na mailu o tym

Gość gość iza
Ostatnio panująca niepodzielnie moda na piękne nogi, zdrowe stopy sprawia, że atrakcyjne, zgrabne dziewczyny noszą na co dzień co raz wyższe szpilki, które jest nam dużo łatwiej kupić dzięki dziewczynom, paniom nie mogącym wcisnąć rozbitej stopy do żadnych eleganckich butów. Na ulicy często się spotyka panie w rozepchanych zdeformowanych butach, latem można pooglądać jakie mają deformacje stopy i palców, a w obuwniczym jak nie mogą wcisnąć nogi nawet do szerszych butów, nasza koleżanka pracuję, ma dość jak kupują godzinami buty i najczęściej nic nie mogą sobie dobrać bo najodpowiedniejszy jest dla nich bez formy but ortopedyczny. Zawsze z uśmiechem patrzymy na panie w takich butach stawiając obok stopę w modnym pantofelku.

Gość gość
a czy dałabyś całować twoje stopy jak wyjęłabyś je z firmowych szpilek

Gość gość iza
oczywiście i lubię zmysłowe masaże

Gość gość
a popiszesz o tym na moim zboczonym mailu jarkem9@o2.pl

Gość gość iza
Jak będę miała czas, dzisiaj mam dużo pracy i muszę zostać w biurze do 19.

Gość gość
a w jakim kolorze masz rajstopy lub takie nylonowe skarpetki

Gość gość iza
dzisiaj cieliste bez wzmocnień i niebieskie paznokcie

Gość Anitaaaaa
Ja mogę popisać na gg :)

Gość Stopoman Robert
Anito - zapraszam na gg 59770566

Gość loncia775
Nadal masz ochotkę popisać o stopach? Od wczoraj mam jakąś ochotę pokazać panu swoje stopy po całym dniu w szpileczkach, rajstopach i spódniczce :))))) Pisz na fz facezbok.pl/ilona75