Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was razi najbardziej w kobietach? mnie grube nogi i szerokie barki

Polecane posty

Gość gość

co was razi najbardziej w kobietach? mnie grube nogi i szerokie barki

Gość MADRAAA PANI8
chamstwo,zawisc i zazdrosc,oraz podkladanie swin ladnijeszym, baby nienawidzą ladniejszych od siebie bab.Kopanie dolkow pod nowa kolezanką w pracy. Brak pokory,zadzieranie nosa. Kiedys popatrzylam sie na przystojnego faceta w markecie (tak z 5 sekund) jego laska to zauwazyla i ostetnatcyjnie zaczela go calowac,patrzac na mnie:) glupia suucz. a z wygladu co mnie razi? 1.W lato cellulit odkryty. 2.brak cycków a fałdy tluszczu na brzuchu. 3.dziewczyny ktore maja blizny tradzikowe upudrowane 5 kilowa tapetą (jakby to mialo cos zmienic :( 4.wlosy związane w kucyk :) dla mnie to mega niekobiece,niedbałe i uwazam ze tylko jakas brudaska je zwiazuje (co inego na silowni czy jak sprzatamy sobie dom,w miejscach publicznych wlosy powinny byc zadbane i ladnie ulozone),Ja poporstu nienawidze kucyków u kobiet.I nie rozumiem jak mozna cale zycie chodzic w kitce? 5.Bazarowy tandetny styl przyjezdnych dziewczyn,rozowo-panterkowo,brokatowo.

Gość gość
Brak szyi, talii, wielki brzuch i rozkraczony chód

Gość gość
A mnie uciągniete ryje i brak uśmiechu u 90% babuf

Gość gość
brak empatii i zakłamanie

Gość gość
To tak jak u twojej bez szyi, co to uśmiecha się pod publiczne a z natury jest wredna

Gość gość
18.10 Jakbyś była mądra to byś nie slepila po obcych tylko własnego sobie znalazła :D masz szczęście, że ta dziewczyna była Polką a nie Hiszpanką bo jeszcze byś w tytke zarobiła ;)

Gość MADRAAA PANI8
hahahaha. Co jeszcze...Konskie ryje.Czasami spotykam mega sliczna dziewczyne,zadbaną zrbioną i modną a nos ma jak klamka:D Grube nozki śa mega sexi i kobiece,gorzej chude patyki. Razi mnie jak kobieta idzie na obcasie i ugina kolana.:(