Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania0111

Bol piersi ciaza

Polecane posty

Gość Mania0111

Witam. Staramy się o dziecko z narzeczonym z Kiedy zaczęły was boleć piersi? Zauwazylam od 2-3 dni ze Bolą mnie troszkę piersi , ale to nie jest tak odczuwalne,ale jedna coś tam boli :) nie wiem czy to jakaś oznaka ?(za tydzień mam dostac NIBY okres 2.10) pomóżcie Pozdrawiam ;)

Gość gość
Ból piersi nie musi być koniecznie oznaką ciąży. Po owulacji rośnie prolaktyna, która w odpowiednich dawkach pomaga utrzymać ciążę, powoduje też ból piersi

Gość Mania0111
Nigdy mnie nie bolały; )

Gość gość
Mnie od razu bolały. Od razu zauważyłam że urosły i były bardziej wrażliwe na dotyk a same sutki to masakra, nawet staniki drażniły. Tylko że ja zawsze miałam piersi bardziej wrażliwe nie tylko w ciąży ale teraz to już naprawdę przesada

Gość gość
tydzien przed terminem miesiaczki mnie bolaly, ale mnie tak zawsze bolaly. wczesniej jak dostawalam okres to tez mnie tydzien przed zaczynaly bolec, wiec to zaden wyznacnzik. nie doszukuj sie na sile symptomow bo potem mozesz sie zawiesc. ja co miesiac mialam wszelkie objawy ciazy a okres przychodzil. jak odpuscilam to zd***** bo ciaza