Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest niesmialy czy jakis nienormalny?

Polecane posty

Gość gość

Dzwoni tylko jak jest podciety ,jak sie spotykamy w towarzystwie to milczy i dopiero zaczyna normalnie ze mna gadac jak juz sporo wypije.To trwa juz ponad rok.Raz mu powiedzialam sluchaj zadzwon jak bedziesz trzezwy to porozmawiamy powiedzial ok ale i tak nie zadzwonil :/

Gość gość
Nieśmiały? haha :P Dziewczyno, daj se siana z nim. Naprawdę jesteś zainteresowana tym, że on jest zainteresowany tylko po pijanemu?

Gość gość
I w dodatku jeśli to tak trwa już ponad rok?! :O

Gość gość
to nie to bo ja jestem akurat atrakcyjna,jak on wypije to potrafimy duzo gadac zazwyczaj przez tel, jak go widuje i jest podciety to tez sie odzywa ale nie tak bardzo jak przez tel,wtedy mozemy gadac godzinami.Moze go zlapie jak bedzie trzezwy i przycisne do muru i mi wszystko wyspiewa haha

Gość gość
dziś tak mi sie wydaje bo inni chlopacy normalnie ze mna gadaja tylko on taki dziwny

Gość gość
Nieśmiały, przecież to widać na piewszy rzut oka. Alkohol pomaga mu przełamać nieśmiałość.

Gość gość
Gdzie tu jakaś jej desperacja? Lecz się.

Gość szry
smutne ale raczej niesmialosc faceta ze ma odwage dopiero po procentach:D gorzej, jesli juz w sobie taki odruch wyrobil...

Mi się wydaje, że jednak zdecydowanie lepiej jest popytać o to znajomych. Inaczej może być ciężko...