Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn i dziewczyna 9 lat młodsza

Polecane posty

Gość gość

Nie będę ingerować w żaden sposób w ich związek. Ale co sądzicie o takiej różnicy - on 31 lat, ona 22. On po studiach, ona dopiero w połowie. Mam mieszane uczucia.

Gość gość
Myślę że jeśli się dogadują to nie ma w tym nic złego ;) Ja mam 26, nie dawno spotykałem się z 19 latką. Nie wyszło nam bo się kłóciliśmy :/ Myślę jednak że kiedy nie będzie kłótni to będzie spoko związek.

Gość gość
Ja jestem młodszą od mojego meza o 9 lat. Zaczęliśmy się spotykać, kiedy ja miałam 18. Dziś jak się nad tym zastanowię, to dziwi mnie, co facet w wieku 27 lat widzi w nastolatce z liceum. Hmmm Ale dogadywalismy się od początku, imponowala mi jego zaradnosc, inne zachowanie niż kolegów ze szkoły i nie tylko, po prostu nie był już szczeniakiem. Jestesmy 11 lat po ślubie, mamy 2 cudownych dzieci, a ja kocham go nad życie. On mnie też :-) Różnica wieku jest nieważna, jeśli ludzie się dogadują i są ze sobą szczęśliwi :-) Ale rozsterki matki rozumiem, przecież to naturalne.

Gość gość
Ja miałam 18 on 36. Miał żonę i 2 dzieci. Rozwiódł się. Ja teraz mam 41, on 59. Mamy dwoje dzieci 18 i 9. Jesteśmy razem 20 lat.

Gość gość
Za duza roznica wieku partnerka powinna byc w wieku partnera

Gość gość
jak mozna sie zwiazac ze staruchem

Gość gość
ja miałam 18 lat a on 55,miał już wnuki.Pokochaliśmy się i związek przetrwał.Dziś mam 38 lat a on 75 lat,kochamy sie jak szaleni i korzystamy z zycia, mamy dwoje dzieci a na jedno nawet bierzemy 500 +Różnica wieku niewazna ,ważne że kochamy sie i jesteśmy szczęśliwą rodziną :) a opciągać fistaszka meżusiowi jest cudne, zapewniam, mrrrauuuuu :)