Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jeszcze nie obcięli Polańskiemu wacka??

Polecane posty

Gość gość

Bo to Żyd a Żydzi są bezkarni.

Gość gość
bo gwałcił małolaty

Gość Kałek Rafałek
Nikogo nie gwałcił, tamta szmata sama dała mu w od\byt.

jakie gwałcił, oboje byli napruci dragami, mamusia i córusia żądne kariery złożyły jej błonę analną w ofierze holywoodzkiego lewiatana, koniec pieśni. pełno takich pieśni w tamtym środowisku poza tym z 13tkami już można, więc gdyby tylko takie grzechy żydostwo miało za uszami, to byśmy Bogu dziękowali.

Gość gość
od kiedy z 13-latkami mozna? co ty pieprzysz? je/bany pedofil i tyle

Gość gość
nikogo :D Polański to zboczony Żyd

Gość gość
w telewizji kłamią że Polański to Polak

Gość gość
"w Holandii można z 12tkami" x to jest właśnie lewackie popiertolone prawo raj dla pedofilów

ja tam nie wierzę w żadne "przyznanie się" dla fejmu do bycia ruchaną w dupę. od czasów Lisa i ataków na kler nie wierzę już w żadne takie prowo.

Gość gość
dla fejmu? hahaha

Gość Kaka z Opola
ale wy i durnie jesteście, Polański fakt, że jest żydem i to już z miejsca go dyskwalifikuje ale on jest aniołkiem w porównaniu do mnie i ilości kotów które zatłukłem (jest to liczba 3 cyfrowa i bliżej jej do 900 niż do 100)

Gość gość
Cos ci się pomyliło. Nie do Niemiec tylko do Azji. Poczytaj o seksturystyce.

Gość gość
jaki z niego POLAK pewnie taki sam jak z kopacza piłki Emmanuela Olisadebe urodzonego w Nigerii . . . . . . . . urodzony w Paryżu w 1933r jako Raymond Thierry Liebling, syn francuskiego żyda Mojżesza Lieblinga i matki białoruskiej żydówka Buli z domu Katz . . . . . . . . dopiero po wojnie za sprawą swojego ojca [francuskiego żyda] i macochy polki Wandy Zajączkowskiej Raymond Thierry Liebling przyjął pseudonim polański modny po 1940r by ukrywać swoje prawdziwe pochodzenie ........ Wielokrotnie w wywiadach oznajmiał, że nie czuje się Polakiem ........ ci co twierdzą inaczej powinni obejrzeć swojego wacka czy przypadkiem czegoś mu nie brakuje przejrzeć się w lustrze lub poszperać w historii swojego rodu czy przypadkiem nie są pomiotami ubeckiej rodziny także reasumując z niego taki Polak jak z Adolfa Niemiec i ja jako Polak z dziada pradziada wypraszam sobie takie twierdzenie !!! :D 🖐️

Gość gość
brokeninside87 dziś w Holandii można z 12tkami, x naprawdę uważasz że 12latnie dziecko, tak dziecko, jest świadome i gotowe na seks? i sry, ale nie podawaj tu prawa holenderskiego które napisała grupka pro tęczowych i konopiowych napaleńców

naprawdę uważasz że 12latnie dziecko, tak dziecko, jest świadome i gotowe na seks? i sry, ale nie podawaj tu prawa holenderskiego które napisała grupka pro tęczowych i konopiowych napaleńców x osobiście w d***e mam czy się puszczają dzieci, podlotki czy stare baby z kafe, ale nie rozumiem czemu mężczyźnie z jednego kraju wolno na więcej niż z innego.

Gość gość
broken jak na swoje 30 lat to w ogóle mało rozumiesz Może jak będziesz mieć córkę to więcej zrozumiesz i taka tolerancyjna nie będziesz dla zboków, ale kto wie, może będzie z ciebie bardzo tolerancyjna matka 12latki.

Może jak będziesz mieć córkę to więcej zrozumiesz i taka tolerancyjna nie będziesz dla zboków, ale kto wie, może będzie z ciebie bardzo tolerancyjna matka 12latki. x na pewno będę mniej przedsiębiorczą mamą niż mama Samanthy, nie mam takich dojść:(

jak to jest możliwe, że te same osoby, które się oburzają na ******ie przez Europejczyka nastolatki są za wpuszczaniem uchodźców nierzadko?

Gość gość
brok zjedz mi kupę