Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meli1922

Mój chłopak mówi swojej przyjaciółce że jest piękna ...

Polecane posty

Gość meli1922

Cześć, Być może był już taki temat lub podobny jednak nie mogę takiego znaleźć. Może nie przedłużając powiem po prostu o co chodzi. Jestem w związku od 7 miesięcy. Załóżmy że chłopak ma na imię Filip, chcę mimo wszystko pozostać anonimowa ... chyba zrozumiecie? Wczoraj w moje ręce dostał się telefon mojego chłopaka. Mówił mi nie dawno że ostatnio odezwała się do niego jego przyjaciółka J. a więc jak to kobieta postanowiłam sprawdzić przy pierwszej takiej okazji jak tak naprawdę wyglądają ich rozmowy. Mówił że to ona ciągle dzień w dzień do niego pisze a jak się domyślacie jest na odwrót... nawet znalazłam fragment rozmowy gdzie pisał jej ze 'nie powinien tego mówić ale dla niego jest serio piękna', mówił także że od zawsze była dla niego ważna i że moze gdyby rok temu się spotkali to wszystko byłoby inaczej ... nie wiem czy to tylko moje głupie myśli czy może tak nie wyglądają rozmowy przyjaciół? Co najlepsze rozmawiałam z nim o tym i płakał i mówił że jest idiotą i że to mnie kocha... Naprawdę nie wiem już co mam myśleć, siedzę załamana od wczoraj :((((((((

Gość gość
Leci na nią. Nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną. Rzeczywiście jest piękna?

Gość gość
Jesteś planem B, a może nawet C.

Gość meli1922
Wcale piękna nie jest, zresztą nie tylko ja tak uważam

Gość gość
Jak to nie ma jest!!!, ja się spotykam z taką jedną dziewczyną, średnio raz na 2-3 tygodnie, i sobie gadamy o wszystkim czasami jej małe prezenciki daję , ona mi się też odwdzięcza czasami, to jest czysta przyjaźń! Gadamy na koniec przytulenie i to takie raczej zimne i tyle i tak cyklicznie.

Gość gość
gość dziś To Twoja wersja zdarzeń, ona może myśleć inaczej...

Gość gość
20:35 dokladnie , tak moze byc;) ( choc nie musi )