Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto chce zmienić swoje życie, sylwetkę i coagle postanawia od nowa?

Polecane posty

Gość gość

Ja tak niestety mam, ze chciałabym zmienic parę rzeczy w moim zyciu, ale nie potrafię sie zebrać. Teraz wychodze do pracy, ale jak wrócę napisze w punktach co bym chciała u siebie zmienic. Wy też piszcie.

Gość gość
Dobra, to zacznę. 1. Zrzucic ok 10 kg. 2. Mniej krzyczeć na dzieci i denerwować się. 3. Systematycznie utrzymywać porządek w mieszkaniu. 4. Raz na tydzień lub chociaz raz na dwa tygodnie obejrzec jakis dobry film. 5. Czytać więcej i systematycznie. 6. Zadbac o soebie, makijaż, ubranie, dodatki. Może teraz nie nosze sie najgorzej, ale wiem, ze mozna to dopracować. 7. Odżywiac się zdrowo i regularnie. To tyle na początek .

Gość gość
Marzę o wszystkim oprocz punktu 7 bo to już mam. I może 10 kg chudnac nie muszę a tak ze 3. Dodalabym jeszcze że chciałabym mieć siłę wieczorem cwiczyc i chcialabym mniej narzekać do meza. Chlop ma cierpliwość :) a ja czasami po całym dniu wylewam mu swoje zale. A i jeszcze chciałabym umiec się modnie ubrać a nie ciągle w jeansach

Gość gość
1. Zrzucić 10-12 kg 2. Ruszyć z własny biznesem i zwolnić się z pracy. 3. Kupić wymarzony dom. 4. Urodzić jeszcze jedno lub dwoje dzieci. 5. Opanować do perfekcji język angielski. 6. Zadbać o zdrową dietę całej rodziny, nie tylko dziecka. 7. Zadbać o wygląd i ubranie. To chyba tyle. A jeszcze jedno, które powinno być na pierwszym miejscu. Zrobić badania tarczycy.