Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patkkkaaa

Po ilu dniach robiliście test ciążowy ?

Polecane posty

Gość Patkkkaaa

Po ilu dniach od stosunku robiliście test ciążowy ?

Gość gość
A co chcesz zrobić test? Ile dni minęło?

Gość gość
A umiesz czytać ? Bo na każdym teście ciązowym jest napisane, że test się robi najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki Ja nie wiem, nie umiecie poczekać tych dwóch tygodni do okresu ? Jeszcze trochę i godzinę po seksie będziecie robić testy. Paranoja

Gość Cleo1976
Po 21 dniach od owulacji/zapłodnienia.Wtedy jest wiarygodny prawie w 100%.A najwcześniej najlepiej zrobić tydzień po terminie@ lub 14 dni po stosunku, który podejrzewasz o "zajście."

Gość gość
Ja robilan kiedy okres spoznial mi sie tydzien i wyszedl negatywny po kolejnym tygodniu zrobilam kolejny raz i wtedy mialam cien cienia teraz jestem w 23 tc, w pierwszej ciazy test wyszedl mi pozytywnie kiedy okres spoznial sie 2 tyg , wczesniej wychodzily negatywnie. Musze dodac ze dzieci zawsze rodzilam 2 tyg przed terminem z miesiaczki.

Gość Cleo1976
To prawidłowo.:) Bo ok. 2 tygodnie przed "terminem z miesiączki" miałaś poprzednią owulację.:) Równie prawidłowy jest termin "2 tygodnie po terminie z OM." W ogóle ta reguła z daty ostatniej miesiączki jest wzięta trochę z sufitu.Powinno się brać pod uwagę datę ostatniej owulacji lub zapłodnienia.Temu z reguły bliska jest data wg USG.

Gość gość
ja robiłam 6 dni po spodziewanej miesiaczce , wyszly 2 wyraźne krechy , 5 dni pozniej poszlam do ginekologa i juz byl sliczny zarodek 5 tygodni i kilka dni ;)

Gość gość
2 dni przed spodziewana @ wyszedl pozytywny

Gość gość
Dzień po spóźniającej się miesiączkę-wyszedł negatywny. Kilka dni później była blada kreska.

Gość gość
Zaden test nie wykryje ciazy tak szybko

Gość gość
Stosunek nie jest tożsamy z zapłodnieniem.

Gość gość
Ja zrobiłam w dniu kiedy powinnam mieć @ i wynik negatywny. Powtórzyłam po 9 dniach i już były II kreski.

Gość Lilkab
Ja 2 dni przed @ i wyszedł Pozytywny , z porannego moczu

Gość gość
Ja jestem 11 dni po terminie @, testy negatywne, mimo to gin wysłał mnie na betę, za godzinę wyniki.Mam nadzieję ze się udało.Strasznie bolą mnie piersi ; ( Chcielbysmy dziecka.

Gość gość
Ja dziś zrobiłam , 4 dni przed spodziewana @. Wyszła druga kreska bardzo blada....jedyne co zmieniło się w moim organizmie to mam kluche w gardle i mam bardzo wrażliwe działała