Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosc321

Jak reagujecie na odmowy spotkania?

Polecane posty

Gość gosc321

dział życie uczuciowe chociaż równie dobrze mogłoby to być życie towarzyskie, ale ciekawi mnie jak reagujecie na wszelkie odmowy spotkania. Opiszę moją sytuację krótko i ostatnią odmowę. przez znajomych poznałem się na wypadzie do baru z jedną dziewczyną, nie zwracałem na nią specjalnej uwagi wtedy, ale na następnej imprezie u znajomych ona teżbyła i usiedliśmy celowo obok siebie. Razem piliśmy alkohol, tanczylismy, trochę rozmawialiśmy. Później pomyślałem że fajnie byłoby się z nią bliżej poznać po prostu, na spokojnie poza impreza. Zaproponowałem spotkanie ale powiedziała że jest zajęta i wytłumaczyła się czym. Normalne, niekażdy ma zawsze czas po pracy, ale jak ktoś nie podsuwa alternatywnego dnia spotkania to można odnieść wrażenie że nie ma ochoty się z tobą spotykać, a to powoduje że przy następnej naszej propozycji można się poczuć jak natręt. Jakie sa wasze przemyslenia i doswiadczenia? sami odmawiacie tez lub to wam odmawiają? Jakie sa wasze reakcje, jak sie z tym czujecie? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować