Gość gosc321 Napisano Wrzesień 26, 2017 dział życie uczuciowe chociaż równie dobrze mogłoby to być życie towarzyskie, ale ciekawi mnie jak reagujecie na wszelkie odmowy spotkania. Opiszę moją sytuację krótko i ostatnią odmowę. przez znajomych poznałem się na wypadzie do baru z jedną dziewczyną, nie zwracałem na nią specjalnej uwagi wtedy, ale na następnej imprezie u znajomych ona teżbyła i usiedliśmy celowo obok siebie. Razem piliśmy alkohol, tanczylismy, trochę rozmawialiśmy. Później pomyślałem że fajnie byłoby się z nią bliżej poznać po prostu, na spokojnie poza impreza. Zaproponowałem spotkanie ale powiedziała że jest zajęta i wytłumaczyła się czym. Normalne, niekażdy ma zawsze czas po pracy, ale jak ktoś nie podsuwa alternatywnego dnia spotkania to można odnieść wrażenie że nie ma ochoty się z tobą spotykać, a to powoduje że przy następnej naszej propozycji można się poczuć jak natręt. Jakie sa wasze przemyslenia i doswiadczenia? sami odmawiacie tez lub to wam odmawiają? Jakie sa wasze reakcje, jak sie z tym czujecie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach