Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duch_w_Zamku

Stalking czy nie?

Polecane posty

Gość Duch_w_Zamku

Witam. Mam taki problem. Kilka miesięcy temu zerwałam wszelkie kontakty z moją wieloletnią przyjaciółką. Ona zareagowała bardzo gwałtownie. Dostałam ponad 30 smsów z wyzwiskami (wiązanka obelg pod moim adresem była długa i nie przeszłaby przez cenzurę). Wszystkie moje konta zaspamowała wiadomościami obraźliwymi na mój temat. Zablokowałam ją wszędzie i wykluczam z grona znajomych. W odwecie wydała wszystkie tajemnice osobom z mojego otoczenia. Ludzie praktycznie zerwali ze mną kontakty z dnia na dzień, nawet bez słowa wyjaśnienia. Muszę zaznaczyć, że nikomu nie powiedziałam o jej zwierzeniach, czy problemach w rodzinie, w pracy. Teraz sprawa się uspokoiła, ale nadal wiem, że obserwuje moje konta i profile. Nie odzywa się do mnie, ale je śledzi. Zablokowanie nic nie da, bo zakłada inny profil. Czy to jest stalking? Czy ona może mi jeszcze jakoś zaszkodzić? Dodam, że nie odzywam się niej, nie piszę. Nie mówię też nic nikomu na jej temat, zresztą nie mam też komu. :/

Gość Duch_w_ Zamku
Bardzo proszę o jakieś rady i pomoc!

Gość gość
Ale babsztyle sa wredne:( co nie? Po ile macie lat? Ja mialam tak ze zerwalam kontakt z kolezanka po LO na studiach i zaczela mi wydzwaniac jak zaczelam chodzic z kolega z kasy i na jego domowy tel rowniez ze ja juz mam innego....

Gość gość
Ale babsztyle sa wredne:( co nie? Po ile macie lat? Ja mialam tak ze zerwalam kontakt z kolezanka po LO na studiach i zaczela mi wydzwaniac jak zaczelam chodzic z kolega z kasy i na jego domowy tel rowniez ze ja juz mam innego....

Gość gość

Gość Gośćnastówę
Dlatego powinniśmy wprowadzić prawo szariatu w pl . Sprowadzić kobiety do roli trzody domowej i tak traktować ponieważ widać co się dzieje w głowach tych wyzwolonych myślących że kobiecie nic nie można zrobić a ona może wszystko bo jest kobietą ja pochwalam muzłumanów za to że potrafią w odpowiedni sposób radzić sobie z tą płcią półmuzgów

Gość gość

Gość gość
Cd. od babsztyli ;) . Teraz Obie jestesmy za granica w innych krajach. Ja nadal z tym samym facetem juz po slubie. Ona ma hiszpana chyba teraz ;). I nawet mnie zapraszala do siebie ;) po latach sie okazalo ze jest w miare normalna. Obie mnie mamy jeszcze dzieci choc juz po 30 stce jestesmy. Ona jest poprostu zazdrosna o mezczyzn choc bardzo ladna ;). A na ta Twoja kolezanke to bym uwazala i tyle!!! :(

Gość gość
Po ile mamy lat? Ja mam trzydziestkę, ona jest 3 lata młodsza. Nie spodziewałam się po dorosłej kobiecie takiego histerycznego zachowania. :/

Gość gość
Ale babsztyle sa wrednesmutas.gif co nie? Po ile macie lat? Ja mialam tak ze zerwalam kontakt z kolezanka po LO na studiach i zaczela mi wydzwaniac jak zaczelam chodzic z kolega z kasy i na jego domowy tel rowniez ze ja juz mam innego....

Gość gość
No to juz dorosle kobiety. A macie facetow? To musi byc jakas zazdrosc z jej strony. Ta moja kolzanka tez tworzy rozne konta na fb ale ma pasje ktora sa zwierzeta no i razem sie tyle wymiprezowalyamy w LO ze sentyment pozostal :)

Gość gość
Ale faceci tez sa okropni mnie przesladowal chlopak grozil ze zabije itp ludzie niezaleznie od plci sa poj'ebani

Gość gość
facet moze byc nawet gorszy od baby w tym aspekcie jak sie na jakas laskę uwezmie to juz koniec...:(

Gość gość
Usun te p********e konta i będzie po problemie.Proste? No.

Gość gość
Racja musisz zniknac z internetu na jakis czas zmienic numer i ogolnie pozmieniac co sie da otoczenie prace itp ja tak zrobilam i w koncu sie debilowi znudzilo.. Ale wizyta na policji tez na pewno pomoze