Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soldierwoman

Śluz pochwowy

Polecane posty

Gość Soldierwoman

Hej, mam pytanie do Was, otóż, miesiączkę miałam dostac 24, średnio mam 28-29 dni, zdarza sie po 26 i raz w tym roku 33 dniach. Mam taki biały jak maź klejący, ale nie ciągnący sie śluz. Jak to wyglada przy ciąży?

Ja teraz jestem w ciazy i ma pełno takiego białego śluzu. Jak zaczelismy sie starac o dzidzie to obserwowałam swój sluz i przed okresem miałam taki biały ale nie było go w duzych ilosciach. Dopiero w 4 cyklu, w ktrórym nam się udało zauwazyłam, ze jest go sporo i to on właśnie mnie troszkę podkusił na zrobienie testu, który wyszedł pozytywny ;) A ty się starasz, czy się martwisz, ze bedziesz w ciazy?

Powiem tak, nie staramy sie specjalnie jeszcze o dzidziusia,ale tez nie pilnujemy sie, jak będzie to będziemy sie cieszyć. Jednak mam taka prace gdzie muszę codziennie rano zaprawę biegać, strzelanie z ostrej amunicji, i chciałabym wiedzieć szybciej. Moze tak, jak napisałam śluz jest lepki, nie ciągnie sie i jest jak, porównam: tłusty krem, nie jest go dużo ale tez nie malutko, ze ledwo co.

Gość Cleo1976
Biały śluz (podobny do kleju lub serka) powinien być normalnie przed miesiączką.Ale także przez całą ciążę.

Właśnie jest taki jak klej ten magic, nie aż tak biały. Pobolewa mnie brzuch troszkę, ale bardzo delikatnie z prawej strony. I tylko teraz, a tak, to na dzień po spodziewanej miesiączce, tj 25, a planowo powinna być 24, miałam Ok 20 minut bólu brzucha jak przed miesiączka, ale przeszło.

Przez przypadek zgłosiłam komentarz-przepraszam. Powiem ci, ze ja na początku myślałam, ze nam sie nie udało, ponieważ miałam objawy jak na okres. Strasznie mnie brzuch bolał..nawet bardziej niz na okres

Gość gość
Właśnie jestem po gorącej kąpieli, zaczął mnie brzuszek pobolewac delikatnie, jak przy miesiączce, aczkolwiek, zazwyczaj zaczynał sie ból tuż przed sama miesiączka, okaże sie rano:) albo w najbliższych dniach. Co ma być to będzie.

Gość Soldierwoman
Poza bólem podbrzusza, niedobrze mi sie zrobiło trochę po tej kąpieli.

Pojawiło sie dzisiaj więcej śluzu w postaci tej mazi. Okresu nie ma jeszcze. Brzuch nie boli. Jak jestem w ciąży mam nadzieje ze dzisiejsze 3 km biegu nie wpłynął zle.

Gość gość
Zrób test.