Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Aborcja, żałujecie?

Polecane posty

Gość gość
usunęłam. Miałam 28 czy 29 lat, nie pamiętam. Nie chciałam dzieci, nie by to mężczyzna, z którym chciałabym spędzić życie. Nie żałuję, nawet nie pamiętam o tym, przypomina mi się, kiedy widzę taki temat. Nie wiem, ile miałoby lat. Zrobiłam to nielegalnie u mojego gina.

Gość gość
Te mamuśki które usunęły bo któreś z kolei dziecko i im to nie leży...istnieje coś takiego jak prezerwatuwa albo tabletki antykoncepcyjne.Uprawiasz seks-licz się z konsekwencjami jakie za sobą ciągnie.

Gość gość
Tępa idiotko 14:08 dla mnie skrobanka jest najlepszą formą antykoncepcji. Usunęłam kilka razy, żyję i niczego nie żałuję.

Sa to spisane z nagran przy egzorcyzmach 'niezamierzone, mimowolne pouczenia demona'(podaje ten termin za ks.Glassem): "Naszym obowiazkiem jest kusic. Zawsze. Kazdego. Bez wyjatku. Wszedzie i bez wzgledu na wszystko. Ktos zawsze wpadnie w nasze sidla. Niektorzy wpadna na zawsze." "ON chce, zeby dusze byly wolne i swiete. Ja chce, zeby byly zniewolone". "Gdybyscie padli prze Nim na kolana, tak jak to czynia Aniolowie - nie mielibysmy nad wami wladzy". "Moja pycha jest moja moca i moim przeklenstwem". "Oddawajcie mi czesc. Ja jestem Bogiem. Ja jestem Wszechmogacy. Wzywajcie mnie!". "Niemalo ludzi jest na naszych uslugach. Dajemy im najwazniejsze stanowiska, skad moga dominowac i niszczyc." "Homoseksualne malzenstwa to jest nasz sakrament". "Nadal nie jestem zadowolony z tego, jak ubieraja sie kobiety. Musza byc bardziej rozebrane aby sex byl coraz wazniejszy. Wtedy bede mogl niszczyc wiecej rodzin". "To ja jestem Bogiem. Rozejrzyj sie dookola, jak wszyscy ida za mna, jak wszyscy szukaja tego co chce im dac". "Moim Bogiem jest wladza, ktora mam nad ludzmi". "Tylko my wiemy, jaka odraza nas napelnil( Jez/uus), kiedy przyjal. Na siebie wasze wstretne, ludzkie cielsko". "Wez te obrzydliwa Apokalipse! Tam jest napisane o Niewiescie, ktora rodzi. Ja zawsze probuje pozerac jej dzieci. Wiesz jak?( tu opis aborcji, przemocy i g***tow seksualnych na dzieciach)". "Ale ubaw!"- wyrazil sie o g***tach na dzieciach. "Nawet ustawowe pozwolenie od was dostalem"- o aborcji. "Ale smrod! Ale smierdzi! - okrzyk na widok relikwii- ks.Glass nosi przy sobie malutki pojemniczek z relikwiami sw. Franciszka. " Ten przeklety lancuch z krzyzem na koncu" - o rozancu ""Nie chce, zebys mnie polewal ta woda, ktora smierdzi gnojem i mnie parzy"- o wodzie swieconej " Niech bedzie przeklety! Zabiore go ze soba do piekla!".- o egzorcyzmowanym.

Gość gość
ja znałam dziewczynę to były lata 90 ' usunęła dwie ciąże podczas studiowania , razem byłyśmy na roku .Niedługo potem poznała faceta nasze drogi się rozeszły . Ostatnio widziałam jej mamę pytam co słychać u x i co się dowiaduję że nie żyje osierociła córkę i zostawiła męża . Popełniła samobójstwo nie wiem jakie były okoliczności , mama jej mi powiedziała , ze w liście napisała że odkąd została mamą ma non stop sny sną jej się dwie dziewczynki , które zamieniają się w szkielety a z ich oczodołów wypływa piach i woda . Leczyła w psychiatryku nie wiem za bardzo co więcej , bo się przelękłam i już nie dopytywałam .

Gość gość
Ja też kiedyś rozmawiałam z salową w szpitalu i ona mi powiedziała , że kobiety przed śmiercią często się spowiadają z aborcji , a potem jak umierają to krzyczą , że diabeł im patrzy w oczy ...

kobiety kture zrobily z swego łona cmentarz tak maja a to ostatni słyszałem ze kobieta babci sie spowiadała ze popełniła aborcje a miala 70 lat takie miała wyzuty sumienia łono, zamiast być źródłem życia, stało się cmentarzyskiem, miejscem straceń wiecie, dlaczego szatan to czyni? Dlaczego zwodzi ludzi, aby robili coś takiego? Oprócz wielu innych powodów potrzebuje tych ofiar, ponieważ każda umyślnie dokonana aborcja zwiększa jego władzę w świecie.

Natychmiast po tym, jak doszło do połączenia plemnika z komórką jajową, tworzy się nieskończenie piękny, świetlisty promień. Światło owe wygląda jak słońce, które wychodzi ze świetlistego blasku Boga Ojca i Jego nieskończonej Miłości. W tym samym momencie ta stworzona przez Niego dusza jest już dojrzała i dorosła. Jest doskonała, jest obrazem Boga. To młode życie jest zatopione w Duchu Świętym, który pochodzi z Bożego Serca. Łono kobiety, które poczęło, pełne jest tego światła, blasku zjednoczenia Pana z tą nowo stworzoną duszą. I gdy mordercy i personel klinik aborcyjnych chwytają dziecko obcęgami i rozczłonkowują je, jak bardzo walczy o życie ta maleńka istota.

Gość gość
dziś Hahaha :D dobre :D i krzyczą aaaaaa !!!! Szatanie precz!

Gość gość
15 03 no właśnie nie krzyczą

Gość gość
ona mówiła że to taki niemy krzyk taki strach w oczach no masakra brr dobra bo sobie o tym znowu przypomniałam i nie będę mogłą spać .

Gość gość
30 lat, dwoje dzieci, usunęłam 3 ciąże przez aborcję farmakologiczną. Nie żałuję, nie mam wyrzutów sumienia. Po prostu nie chciałam kolejnego dziecka, zawiodła antykoncepcja. Podeszłam do tego zadaniowo. Załatwić receptę, iść do apteki, kupić tabletki, wziąć je. Zupełnie bezemocjonalnie. Dla mnie to był tylko zarodek, a nie żadne dziecko.

Gość gość
Merkaba hahahahaha!!! Przestań bełkotać tu takie pierdy. :D

Gość gość
15 18 no na pewno , będę pisac co uważam już będzie mi ktoś mówił co mam robić i jak wiem , ze tak było to opisuję . Na razie podchodzi się zadaniowo może i faktycznie nie wiem nie zabiła bym nigdy dziecka w swoim łonie to nie wiem . Ale wiem na pewno że 3 razy się skrobać bo zawiodła antykoncepcja to jest po prostu żałosne , a sumienie i te holistyczne sprawy to wiem że uwydatniają się jak człowiek jest bardziej świadomy czyli dojrzały i starszy . Sama wiem jak ktoś kto dokonał morderstwa w wieku nastu lat może się zmienić po 25 latach w więzieniu , wtedy mordując nie wiedział że w wieku 40 lat będzie taki wykończony tą świadomością Naturalnie na pewno są jakieś wyjątki od reguły , ale czy diabeł przyjdzie czy nie czy wszechświat nas pochłonie to dopiero się okaże .

Gość gość
aborcja to usuwanie zarodka zarodek = dziecko, gdyby nie był dzieckiem to nie byłby problemem, jak nie byłby problemem to znaczy że nie był dzieckiem Samo mówi za siebie aborcja = morderstwo matki w stosunku do swojego dziecka Matka taka nie różni się niczym od matki która rodzi i po narodzinach morduje dzieciaka Po prostu dziecko zarodek jest fizycznie krócej na tym świecie bo przypuśćmy 3 miesiące jak się urodzi i zabije to 10 miesięcy nie widzę różnicy Więc jeżeli robi to osoba wierząca musi zdawać sobie sprawę z konsekwencji :-)

Gość gość
Usunęłam ciążę, bo wiedziałam ze z dwójką nie dam rady sama, a od dawna już chciałam rozstać się z mężem. Zresztą ta "wpadka" była z jego winy, ja kolejnego dziecka nie chciałam. Od tamtej pory minęło 7 lat. Ułożyłam sobie życie, oczekuję trzeciego dziecka, od 5 lat jestem żoną cudownego człowieka. Nie żałuję aborcji nic a nic.

Gość gość
15 50 na pewno nie żałujesz żeby myślisz że dzieciobójczynie by istniały gdyby miały wyrzuty sumienia :-) żartujesz , ale wcale nie powiedziane jest co będzie przed śmiercią , i jak to wpłynie na twoje życie czy nie spotka Cię coś .....

Gość gość
Naucz się pisać

Gość gość
trzeba byc wyrachowana s u k a, zeby nie miec zadnych wyrzutow sumienia po dokonaniu aborcji.

Gość gość
17 08 a ty suko naucz się zabezpieczać bo jesteś tylko żałosnym zerem które nawet nie potrafi zapobiec niechcianej ciąży od taki wór na sperme r*******y po skrobaniu rzygam na ciebie dzieciobójczynio :-o

Gość gość
durne obronczynie zarodkow hahahahaha

to co pisałem to z objawień glori polo a przedtem z rozmowy z demonem ale nauka potwierdza ze podczas połączenie komórki jajowej z plemnikiem powstaje iskra i to dopier nie dawno to potwierdzili naukowcy a gloria polo muwi o tym juz od 20 lat

Gość gość
Ale te nawiedzone sa durne

Gość gość
Nie. 28 lat, spirala. Dlaczego? Chyba logiczne. A wpłynęło tak, że potem podwiązałam jajowody a partner nasieniowody, dla całkowitej pewności.

Gość gość
gość wczoraj no, no opowieści salowej :D rzeczywiście wiarygodne źródło hahahaha :P

Gość gość
10 01 tak samo jak opowieści suki że wyskrobała się trzy razy bo nie potrafi się zabezpieczyć , bądź drugiej suki co skrobanie brochy uważa za antykoncepcje :-) R*******e suki co są jak wory na nasienie tylko żeby bata w taką wsadzić i dymać suki i morderczynie niech was piekło pochłonie

Gość gość
o znalazła się wielka pani że SALOWA dla niej to śmieć że tak ją wyśmiewa , żeby ci k***o nigdy nie trzeba było pomocy od takiej salowej . Wielka dama pewnie sklepowe , sprzątaczki i reszta to dla niej dno , a ona królowa wielka żal mi takich śmieci jak ona :-o

Gość gość
Niespelna 7lat temu miałam dylemat, posypał mi się związek, bylam w ciąży, sama,bez pracy, bez dochodu. Miałam myśli o aborcji, dzięki Bogu ktoś z rodziny mi pomógł i nie zrobiłam tego. Jestem bardzo wdzięczna tej osobie,bo dziś mam 6 letnie, przepiękne i inteligentne dzieciątko. Wychowuje sama i jest mi z tym bardzo dobre, poradziłam sobie ze wszystkim i nie cofnelabym nigdy decyzji o urodzeniu dziecka. Mam dla kogo żyć. Facet dziś jest, jutro może nie być, a dziecko jest na zawsze twoje, to część ciebie. Dziewczyny nie usuwajcie swoich dzieci, nawet jeżeli nie macie środków na utrzymanie, związek się posypał. Ja dziś wiem, że gdybym zdecydowała się na aborcję, zwariowała bym. Kocham mojego Skarba najmocniej na świecie. Boże uchron wszystkie kobiety, które chcą pozbyć się swojego dziecka.

Gość gość
No, moim zdaniem dziecko to nie problem. Mogli mądrzy rodzice myśleć, uważać i myśleć o konsekwencjach swojego czynu. Ale cóż, na tym świecie jak widać sami debile i nie wiedzą, że przez współżycie seksualne powstaje nowe życie. Nowe życie, nadane przez Boga i nikt nie ma prawa tego zniszczyć. Jak dla mnie matka dokonująca aborcji to zwykła wychuchana szmata i d****** Nigdy nie zabiła bym własnego dziecka, okazałabym się dziwką, która lata z pierwszym lepszym, zachodzi w nieplanowaną ciążę i bez problemu pozbywa się dziecka, albo z problemem na całe życie. W końcu w naszym kraju są skuteczne metody antykoncepcji. W końcu trzeba myśleć o konsekwencjach, a nie tylko o tym żeby się przespać i przespać z kimś a potem beczeć jak typowa krowa na pastwisku,, Co ja teraz zrobię?! Przede mną całe życie, kariera! Nie chcę, nie mogę urodzić tego dziecka " - Trzeba było pomyśleć o tym idiotko tego dnia kiedy robiliście sobie dziecko! Wpadka to tylko wina rodziców biednego maluszka ( Wina takich typowych wychuchanych debili z patoli).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować