Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cześć dzisiaj się dowiedziałam że zostanę mamą mam 40 lat

Polecane posty

Gość gość

Hej jak w temacie. Przez wszystkie lata leczylam się ginekologicznie. Podobno byłam bezpłodna. Zawsze marzyłam o dziecku, ale przez 20 lat straciłam nadzieję. W kwietniu miałam operację, po której bałam się że to nowotwór ale badania wyszły dobrze. Z partnerem adoptowalismy psa, tacy już pogodzeni z tym faktem, że dziecko nie dla nas. Ale jakoś tak w tym roku bardzo modliłam się o dziecko, byłam w tej intencji na pielgrzymce, nie wiem, czułam, że po przekroczeniu magicznej 40stki już nigdy nie zajde. Dwa tygodnie temu zachorowałam na jelitówke. Po dwóch dniach było lepiej, ale potem z dnia na dzień coraz gorzej. Jadłowstret, wymioty, przeczulenie na zapachy w końcu odwodnienie i szpital. Właśnie tu dowiedziałam się że jestem w ciąży. To 9 tydzień, zobaczyłam moją fasolkę na usg, usłyszałam bicie serca, płacze i nie mogę w to uwierzyć. Myślę że to cud

Gość gość
Brawo gratulacje!! Super wiadomosc niesamowite! Dbaj o siebie bardzo i bedzie dobrze znam sporo kobiet po 40 w ciazy lub ktore niedawno urodzily i bardzo dobrze sobie radza a dzieciaki zdrowe i szczesliwe bedzie dobrze!

Gość gość
a słyszałaś o antykoncepcji?

Gość gość
Hejka,ja mam 50 lat i też się dzisiaj dowiedziałam,że będę mamą i oczywiście pierwsze co to podzielić się na publicznym forum,tą cudowną nowiną :-D

Gość gość
sa 2 aspekty. 1.dziecko urodzi sie z downem. 2.dostaniesz 500+ 3.partner pomysli ze to nie jego. mały bedzie sie ciebie wstydził-mamo-babciu.Na jego komuni bedziesz miala 50 tkę i artretyzm. a jak oddasz pieska przez bahora to rzuce na ciebie klątwe.

Gość gość
Hejka,ja mam 60 lat i dołączam do szczęśliwego grona mamusio-babć :-D

Gość gość
Skoro już tak wszystkie są szczere to ja też,mam 75 lat i własnie się dowiedziałam :-(

Gość gość
ty jepana otępiała szmato!!! w*********j z tą fasolką w pisdu, kretynko!! żebyś szmato poroniła wysrywając twoją fasolkę do wc, bo tam jest jej miejsce!!!!!!

Gość gość
hej,ja mam 93 lata i sie zastanawiam czy nie usunąc. nie pamietam czyje to :( wogole cellulit mi sie zrobi i rozsztepy. i nie bede sie z bahorem swoimi pieluchami dzielic :(

Gość gość
Ja piszę w imieniu prababci,nieboga lat 91 doznała chyba niepokalanego poczęcia ale własnie usłyszeliśmy,że w czerwcu roku przyszłego rodzina się powiększy,masakra....

Gość gość
Gratulacje!!!!!!! Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :) Łykaj witaminki.

Gość gość
ej,20 lat bezplodnosci....i teraz ciaza? kurfa ze co? to jak ci sie udało tego hiva wyleczyc? moze mąz pchał w złą dziurke?

Gość gość
Jak możecie...kobieta całe życie czekała, wreszcie się udało, chce się podzielić tym z całym światem, a wy sobie jaja robicie?! Banda idiotow :-( A ta od tekstu czy autorka wie co to antykoncepcja...autorka wie, ale ty zasad czytania z zakresu 2 klasy szkoły podstawowej nie pojelas do dziś. Co za dno

Gość gość
kto zapłodnił coś takiego?!!! chyba pies albo żul za wino owocowe z biedronki

Gość zul zpod Biedronkii
ej nie obrazaj mnie i moich kolegów... kijem bysmy jej nie dotkneli.:) to pewnie boskie poczęcie ,niepokalane. ktora normlana kobieta bedac w ciazy chwali sie na kafee??? i co ,bedziemy zasypywani co rusz jej pierwszya kupką,zupka,szczepieniem?sraką,pieluchą,urodzinami? kurfaa.zeby ten bahor tyko nie zastpił kiedyś naszego SP.Prawika.

Gość królowa Polski
o k***a ludzie ja będę was utylizować po dojściu do władzy

Gość gość
Gratulacje! Nie słuchaj bezpłodnych kobiet na forum, co źle ci życzą i zazdroszczą. Dziecko to dar i należy go błogosławić. Jeszcze raz gratulacje :)

Gość gość
Niech Chrystusowy Pokój będzie z wami i waszym upragnionym dzieciątkiem. Szczęśliwego rozwiązania :)

Jeżeli to prawda to gratuluję. Nie mam dzieci, ale mam małego chrześniaka i wiem, że takie maleństwo to prawdziwy skarb. :) Ciesz się z tego i nie przejmuj ludzką głupotą i zazdrością.

Gość gość
współczuję,pewnie urodzisz downa :D:O