Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotowlosa78

Okres w ciazy jest mozliwy?

Polecane posty

Gość zlotowlosa78

Witam. Mam 18 lat . W wielu artykułach zdania są podzielone na ten temat. A więc czy normalny 5 dniowy okres jest możliwy gdybym była w ciąży? Stosunek odbył się w prezerwatywie bez wytrysku. Ale gdy zakladalam prezerwatywe partnerowi na samym poczatku penetracji miałam troche zaschnietego płynu preejakulacyjnego. Teraz mam dni płodne i śluz jest bardzo rozciagliwy nigdy takiego nie miałam lub nigdy nie przywiazywalam do tego uwagi. Proszę o wiarygodne odpowiedzi :)

Gość gość
Skoro to dni płodne to jaka ciąża?

Gość zlotowlosa78
No śluz w ciąży podobno jest taki sam jak plodny. A ja miałam okres i to 5 dniowy i boję się :(

Gość gość
2 ciąże za mną i nie przypominam sobie abym wtedy miała taki śluz. Był okres, zabezpieczenie to teraz masz dni płodne. Daj na luz.

Gość gość
To zrób test i tyle . Co my ci tu powiemy :p. W ciąży słyszałam ze zdarza sie okres ale podobno skąpy , ale nigdy takiego czegoś nie miałam a byłam w ciąży dwa razy , wiec sie za bardzo więcej nie wypowiem . Chcesz wiedzieć , zrób test .

Gość zlotowlosa78
Ale robiłam test rano przed miesiączka i był negatywny

Gość gość
No to nie jesteś w ciąży , zreszta sie zabezpieczacie , guma nie pękła także zluzuj :p