Kafeterka12 0 Napisano Wrzesień 26, 2017 Dziewczyny pomóżcie gdzie zrobię te dwa badania....jestem z mazowieckiego, wiem że w Krakowie można je zrobić ale może wiecie czy jeszcze gdzieś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2017 Znajomi mam polecili twierdzą że badanie mieli poziom 0 a po szczepieniach 40%. My robimy badania bo jestem po 2 poronieniach już wiem że przeciwciala przeciwjadrowe mam dodatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2018 Na pewno w Łodzi robią w APC w środy cena to mlr 480zl a lct 140zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2018 A może ktoś się orientuje czy we Wrocławiu są wykonywane te badania? Słyszałam też że w Opolu pobierają krew ale do laboratorium i tak wysyłają do Łodzi. I tam zajmuje się tym dr Paśnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2018 Poszukaj gdzie masz blisko labolatorium Synevo. Ram robią takie badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badanie Napisano Styczeń 14, 2020 Pod jaką nazwą Synevo wykonuje to badanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach