Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka67

Pisanie smsow po procentach

Polecane posty

Gość Milenka67

Hej chciałam was zapytać o jedna rzecz znam faceta z którym znam się już dobre kilka lat ale on ma żonę i nie możemy byc razem nie jesteśmy tez kochankami. Nie powinien się kontaktować ze mną robi to bardzo rzadko zazwyczaj kiedy może i ma chęci ale ostatnio strasznie się upił i zaczął do mnie pisać przyznał się ze nawet tego nie pamięta coś mu tam świtało ale nie wiedział co przypomniało mu się tylko ze faktycznie pisał. SMS były zwykle jak tam u mnie co porabiam itd . Wiec chciałam was zapytać czy on po tak dużym upojeniu alkoholowym myślał o mnie coś go musiało skłonić do napisania pewnie powiecie ze alkohol fakt ale czy może to być związane z jakimś głębszym uczuciem ?

Gość gość
Nie, żadnych głębszych uczuć!! Facetom po pijaku włącza się tryb maczo, czyli wszystkie moje, jestem odwazny i będe wyrywał , żeby udowodnić sobie, swoją męskość, nieważne kogo, tą , która akurat jest dostępnaTyle w temacie.

Gość gość
Dla mnie to dziwne , ze osoba ktora rzadko sie kontaktuje w takich okolicznosciach pisze . Wydaje mi sie , ze jezeli nam na kims nie zalezy i bardzo rzadko sie kontaktujemy , to bedzie ostatnia osoba do ktorej bysmy napisali . Do osob o ktorych sie nie mysli nie pisze sie po pijaku .

Gość gość
Może mu zależy ?

Gość gość
A moze widzi, że się na niego ślinisz i chce cie przelecieć? Facet ma zone, nie dorabiaj sobie teorii, jakby mu źle z nia było toby wział rozwód.