Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalka96

Kupno wózka

Polecane posty

Witam kochane mamy, miałabym dwa pytania :) 1. Kiedy kupiliście wózek dla maluszka ? (Jestem w 13 tygodniu) 2. Co sądzicie o wózkach firmy RAF-POL ? http://allegro.pl/raf-pol-wozek-avaro-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i5077634720.html?bi_s=ads&;bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMjUwMjUzNAA2NjAxMAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=3903e36a-7112-4c31-936a-1635b09f83e0#thumb/3 Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Natalko, wózek kupiłam w 26tc. Jeśli wózek Ci się podoba to pewnie że może być. Jest ładny natomiast moim zdaniem lepiej pochodzić po sklepach i pooglądać wózki na żywo.

Dokładnie to samo powiedziała mi moja teściowa z mamą, dodatkowo dodały, że to jeszcze za wcześnie na kupno wyprawki :)

Gość gość
No jeszcze masz czas:-) ale rozumiem bo to kusi:-) ja zaczełam właśnie od wózka w 26tc i tak się rozkręciła że mam już wszystko a to dopiero 34tc:-)

Gość gość
trzeba wziąć sobie troche zapasu bo czasem na wózek czeka się ok 6 tygodni

Ale już się doczekać nie mogę, jak widzę niektóre mamy w galerii jak kupują wyprawki i jakieś drobnostki dla dzieci to mam ochotę tam wejść i też wszystko wykupić :) Ale może fakt lepiej zaczekać :)

Gość gość
Jak dla mnie wózek powinno się kupić w miarę wcześniej . Ja miałam taki przypadek z siostrą , która musiała leżeć przed do końca ciąży i wszystko co fajne ją ominęło. Dobrze ze udało jej się wybrać fajny wózek przez internet - http://www.tutek.pl/wozki/torero/. Na żywo wózek jest jeszcze ładniejszy.