Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namowic do zdrady

Polecane posty

Gość gość

Mam taka fantazje aby moja zona uprawiala seks z innym w naszwj sypialni a ja bym byl w drugim pokoju i słuchał jej jekow dla mnie facet moze byc obojety stary czy mlody ale zona musi sie zgodzic ale jak ja do tego przekonać?

Gość gość
nikt nie ma takiej fantazji?

Gość gość
jest tu ktos?

Gość gość
Ja nie namawiałem, tylko stworzyłem ku temu warunki. Po jakieś większej imprezie u nas w domu udawałem że mam dość alkoholu usypiałem w fotelu.Żona robiła mi z tego powodu wyrzuty ale ja czekałem na odpowiedni moment .Przez parę dni dodawałem jej do napojów hiszpańską muchę, zaprosiłem kolegę na wódkę, żona też parę wypiła i i zacząłem realizować swój pomysł.Kolega po pewnym czasie zaczął poruszać temat seksu,żona podjęła rozmowę ,że ona jeszcze nie spróbowała z innym i tak po chwili kolega przysiadł się do niej, początkowo nie pozwoliła na nic więcej.Zaczęła sprawdzać jak mocno śpię,ale brak mojej reakcji spowodował ,że pozwoliła się pocałować, pocałunki były coraz namiętne, kolega dobrał się do cycków.Przez moment myślałem że nic z tego nie będzie, gdyż żona przerwała pieszczoty, ale kolega nie ustępował, naprowadził jej rękę na swojego fiuta co spotkało się jej dużym zdziwieniem.Po pewnym czasie żona wstała ściszyła telewizor i przeszli do drugiego pokoju.Ja w tym czasie mogłem trochę sie odprężyć serce waliło mi jak młot cały czas nadsłuchując co się dzieje w drugim pokoju.Żona po chwili przychodzi do pokoju już całkiem naga i bierze w szafki prezerwatywę i niedługo potem słyszę skrzypienie tapczanu oraz przytłumione jęki . Nie trwało to zbyt długo jak skończyli wrócili do pokoju kolega jeszcze sobie nalał ,żona mu podziękowała i tak spełniła się moja fantazja.Tak było za pierwszym razem .

Gość gość
a to był tez drugi raz?

Gość gość
Było wiele razy

Gość gość
A opowiesz jeszcze jakis inny raz jak wygladało? ile zona miala wtedy lat?

Gość gość
Nie dzisiaj

Gość gość
szkoda:(

Gość gość
Ja mialam podobna sytuacje z tym ze to ja chcialam sprobowac z innym za zgoda meza na poczatku nie chcial w ogole o tym slyszec gadał ze zwariowalam ale my kobiety mamy swoje sposoby ze przekonac go do tego :) Az w koncu udało sie powiedzial ze ok ale to on mi wybierze faceta nie chcialam sie na to zgodzic ale powiedzial ze tak albo w ogole i ze chce byc przy tym to powiedzialam ze ok niech mi wybierze tego faceta ale patrzec nie bedzie bedzie w pokoju obok

Gość gość
i co bylo dalej ?

Gość gość
Potem zadzwonił budzik i okazało się że muszę iść do gimnazjum bo dziś sprawdzian z ułamków

Gość gość
dlaczego tak piszesz sa przeciez takie przypadki i to coraz wiecej to prawda ze duzo tu podszywaczy ale prawdziwe historie tez sa

Gość gość
Gimnazju XD Made my day XD

Gość gość
Cd. z 27.09 godz.12:57.Jak kolega opuścił mieszkanie żona mnie dobudziła, mimo że niechętnie uprawia seks po moim większym wypiciu wtedy sama doprowadziła do tego, że jak również ją w*****ałem, była bardzo mokra i bardzo szybko doszła do orgazmu.Po paru dniach sprawdziłem że dokupiła nowe prezerwatywy, chyba po to żebym się nie doliczył.Dokładnie przeszukałem komodę i odkryłem że ma schowane dodatkowe opakowanie. Wtedy dotarło do mnie że to nie był jednorazowy wyskok, tylko planuje robić to jeszcze jak tylko będzie miała ku temu warunki.Inne stosunki mojej żony z kolegami opiszę w innym temacie/ Mąż śpi a żona się pieprzy/

Gość gość
Napisz w jakim bo bardzo mnie to ciekawi

Gość gość
To nic nowego, moja też tak robiła, aż ich nakryłem i zostawiłem szmatę dla faceta który miał żonę i troje dzieci.

Gość gość
A ja chce żeby zona zrobila to z innym ale nie wiem jak ja przekonać

Gość gość
Nie wyobrażam sobie się pieprzyć z innym jak mąż za ściana

Gość gość
No ja mam takie marzenie

Gość gość
Ja swojej nie musiałem namawiać, trochę wypiłem na weselu i jakiś młody gostek ją w*****ał.

Gość gość
Chore fantazje. Weź ją lepiej na ganbang party do klubu żebyś był przy niej.

Gość Gośćnastówę
Jakby moja mi taki nr odjebało to raz z tym gachem wąchali by kwiatki od spodu i Jeszcze jakbym ich zakopywał to metr jedno od drugiego , byli by ze sobą tak blisko a jednak tak daleko . Trzeba być kurwa chorym umysłowo żeby patrzeć jak ktoś ci bierze co twoje typowe zachowanie nieudaczników co zawsze każdy kto chciał zabierał im ich właściwość i doszło do tego że przestało im już to przeszkadzać a niektórym wręcz sprawia przyjemność taki masochizm , prawdziwy samiec alfa nie pozwoli nawet tknąć swojej własności i walczy o nią z największą zaciekłością i takich mężczyzn kobiety pragną i nic dziwnego że z taką łatwością wskakują do łyżka innym jak mają takie ci/py u boku jak wy

Gość gość
Ale na.gangbang to juz sie na pewno nie zgodzi

Gość gość
To jest chore by mąż był w drugim pokoju i nasłuchiwał moje jęki. Mąż jest przy mnie podczas trójkąta i bierze czynny udział podczas orgietki.

Gość gość
my tez mamy zamiar zrobic trojkat. z tym ze ja bede w nim czynnie uczestniczyl. moze troche odbiegam od tematu ale ... i chcemy faceta bi aby mi nadstawil... mysle ze kiedys tez zdecycuje sie na cuckold

Gość gość
Ja tylko raz zdradziłam na prośbę męża i więcej tego nie zrobię.