Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pijana matka odprowdzała dziecko do przedszkola czy powinnam zareagować

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam zaeragować? Była pijana jak bela, przewracała sie, córka krzyczała, nawet nie zaprowadzila jej do srodka tylko upadla przed wejsciem i nie ruszala sie nawet jak odjezdzalam. co byscie zrobily?

Gość gość
skoro lezala i sie nie ruszala, to bym podeszla i sprobowala jej pomoc... jestes pewna, ze byla pijana? Ludzie dostaja atakow padaczki,a inni przechodza obojetnie, bo mysla, ze to przez narkotyki... szkoda slow...

Gość gość
mogła zemdleć jeśli to nie prowo, mieć atak serca, cukrzycę, cokolwiek, a ty od razy, ze pijana BRAWO

Gość gość
Jasne,już to widzę jak matka pada nawalona przed wejściem do przedszkola i nikt nie reaguje.Prowo jak nic. No błagam...:/

Gość Cleo1976
Myślę, że JAKOŚ należałoby zareagować, tyle że nie bardzo wiem, jak.Może wezwać karetkę? Kobieta wcale nie musiała być pijana, tylko na przykład chora.Podobne objawy daje np.hipoglikemia (zbyt niski poziom cukru), niektóre leki, ostra faza choroby psychicznej, udar, padaczka.Wielu ludzi w Polsce umiera bez pomocy, bo wszyscy biorą ich za "pijaków." Kiedyś coś takiego przydarzyło się mojej mamie, gdy podczas podróży doznała ciężkiego zatrucia.Wysiadła z autobusu zataczając się lekko a goniły ją szepty "pijana!".To bardzo przykre...