Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzyn Tajsona Fjuri

Zrobiłem straszną rzecz mojej koleżance, tak mi wstyd

Polecane posty

Gość kuzyn Tajsona Fjuri

Kiedyś zrobiliśmy sobie imprezę klasową nad rzeką, było dużo alkoholu i ona mocno się upiła. Zasnęła na trawie a wtedy ja i moi kuple wpadliśmy na pomysł aby ją ukarać za to pijaństwo. Pomysł był nikczemny bo uzgodniliśmy, że zrobimy jej kupę na twarz, nagramy z tego filmik i opublikujemy w sieci. Akurat tak się złożyło, że ja miałem potrzebę a że byłem już nieźle podpity to wszelkie hamulce po prostu mi puściły. Dziewczyna musiała zmienić szkołę tak się wszyscy z niej śmiali ale my mieliśmy gorzej bo od razu nas wywalono ze szkoły i skończyły się marzenia o liceum i studiach, ledwo do zawodówki nas przyjęli. No i nasi starzy musieli zapłacić jej po tysiaku zadośćuczynienia, ja dostałem 6 miesięcy prac społecznych (o ironio losu, musiałem sprzątać psie kupy z trawników). Do dzisiaj jest mi głupio za to co zrobiłem i nie wychodze między ludzi bez kaptura i okularów:(

Gość gość
hahaha:P

Gość gość
komentujcie co o tym myślicie

(o ironio losu, musiałem sprzątać psie kupy z trawników). Do dzisiaj jest mi głupio za to co zrobiłem i nie wychodze między ludzi bez kaptura i okularówsmutas.gif :D hahaha