Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Enlil Nippur von Inanna

Magia miłosna, bogactwa, zdrowia, Uwolnienie, spętanie

Polecane posty

Gość Enlil Nippur von Inanna

Witaj serdecznie na Kosmicznej Trasie, miejscu, w którym spotykamy się. Jestem Magiem oraz psychologiem. Zapraszam na moją stronę: SPETANIE.PL - kontaktuj się, by osiągnąą nową jakość w życiu. Strona FB: Enlil Nippur Von Inanna. Proste życie Magiczne. Moja pomoc jest zawsze 3 etapowa: 1 etap - otrzymasz mantrę do powtarzania 2 razy dziennie, oraz profil Twojej osobowości. Dowiesz się jakie masz siły i słabości, na co uważać. Poprzez powtarzanie mantry wejdzie Ci to w krew i nauczysz się żyć w zgodzie ze sobą. 2 etap - Rytuał, który wykonujesz Ty, komponuję go indywidualnie dla Ciebie, jeśli się zdecydujesz na moją pomoc. Taki Rytuał wykonujesz w około 40 minut. Są tam zawarte techniki psychologiczne i magiczne, które mają za zadanie uwolnić Cię ze spętań w umyśle, oczyścić z przeszłości, oczyścić relacje z partnerem, przesłać mu miłość, stworzyć przedmiot magiczny do używania przez Ciebie na co dzień, związany z tą osobą. 3 etap - Mój Rytuał, dla Ciebie. Ja wykonuję skomplikowane techniki, w zależności od Twoich potrzeb. Na Twą Ścieżkę, Twej Woli. Ten etap jest bardzo różny w zależności od konieczności i Woli usługodawcy. Czy będą to bardziej silne i gwałtowne praktyki, czy lekkie i naturalne. Działam naturalnie, z czystymi intencjami. Ur******ając NATURĘ, naturalne tendencje przyciagania. Bo jeśli powstało dane pragnienie, to masz w sobie moc jego realizacji. Moja praca polega na tym, by właśnie w tym popchnąć Cię kolosalnie do przodu i poczujesz definitywnie różnicę. Dużo nacisku kładę na to być ty ulepszył/ulepszyła SIEBIE, bo zmieniając siebie zmieniamy wszystko wokół, wszystko leży w umyśle. Zwiąż się, a będziesz wolny na wieki: spetanie.pl Strona FB: Enlil Nippur Von Inanna. Proste życie Magiczne. Pozdrawiam serdecznie ze Ścieżki Magicznej. Enlil Nippur Von Inanna

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować