Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w wieku 36 lat nie mam ani jednej zmarszczki a nie uzywam nawet kremów..

Polecane posty

Gość gość

jak to jest ,że kolezaki stosuja rozne zabiegi na twarz i chodza do kosmetyczek a wygladaja starzej niz ja? ja nigdy nie bylam u kosmetyczki,nie stosuje zadnych zabiegów oprocz mycia buzi mydlem aleppo nie nakladalam nigdy podkladu na buzie..oczy maluje tylko tuszem nie ma ani jednej zmarszczki a ludzie daja mi 26 lat maks.

Gość gość
Bo najwiecej ma tu wplyw genetyka. Tobie wystarczy krem nawilzajacy Nivea a inne kobiety musza operowac obwisla twarz. Mam to samo, moja mama, ciotka i babcia tez tak mialy ;)

Gość gość
to znaczy , że one nie przyjmują nasienia na twarz tak jak ty

Gość gość
Ja też nie mam i myślę że to nic nadzwyczajnego w tak młodym wieku.

Gość gość
Cud, miod, maliny normalnie.. Poproszę o zdjęcie (bez fotoshopa) żeby miec co podziwiać przez dlugie, zimne, jesienne wieczory.

Gość gość
Przecież to normalne w tak młodym wieku. Fizjologicznie zmarszczki pojawiają się po 40tce. Jeżeli szybciej, to dermatolodzy mówią na to przedwczesne starzenie się skóry. Ja mam 38 lat i zaczynają mi się dopiero tobić mimiczne.

Gość gość
W tym wieku to nic dziwnego. Ten samozachwyt jest więc trochę śmieszny. Poza tym widuję mnóstwo kobiet, które wyglądają staro, mimo że nie mają zmarszczek..

Gość gość
a mogłabym zobaczyć foto czoła i kącików oczu? Nie to nie jest złośliwość, ale po prostu mam wrażenie, ze albo mi się twarz sypie albo na kafe brak zmarszczek jednak oznacza co innego niż mi się wydaje. Dla mnie brak zmarszczek to gładziutka i jędrna buzia, pozbawiona jakichkolwiek zmarszczek - mimicznych i powierzchniowych też, jak u nastolatki Np. ona ma zmarszczki na czole http://www3.pictures.zimbio.com/gi/2016+American+Music+Awards+Arrivals+bcbONizVs4Gx.jpg

Gość gość
Można mieć zmarchy i wyglądać młodo, a można nie mieć zmarszczek a wyglądać staro. Liczą się rysy twarzy choćby. U ludzi którzy mają więcej lat kości czaszki rozrastają się na boki i twarz jest szersza, to już choćby powoduje wrażenie że ktoś wygląda starzej, natomiast drobna buzia daje wrażenie młodszej, liczą się też inne rzeczy czy np. gałki oczne sa bardziej cofnięte wraz z powiekami. Stary wygląd to nie tylko zmarchy. Jest to bardzo płytkie myślenie. Może być 26 latka która pali i pije od 14 roku życia i może już i ma zmarszczki mimiczne a każdy będzie patrząc na nią i tak widział że ona ma mniej niż 30 lat . A może być 50-latka z wyprasowaną twarzą a kazdy patrząc na nią bedzie widział już w pierszej sekundzie spojrzenia że to stara baba. To jest bardziej skomplikowany temat

Gość gość
mam 25 lat, 90% moich koleżanek ma zmarszczki mimiczne (czoło albo te od uśmiechu). Nawet niektóre nastolatki mają, a nie obracam się w pijackich kręgach.

Gość gość
musisz niezle sobie wazyc, zwykle otyle kobiety dlugo maja cere bez zmarszczek, a bardzo szczuple szybko ich dostaja A tak wogole to provo, a jesli nie,to wstyd zeby kobieta w twoim wieku zakladala taki temat dla przechwalania sie i nie mogla zrozumiec ze kazdy czlowiek jest inny.Tez mam 36 lat Racje ktos ma tutaj ze mlody wyglad to nie tylko brak zmarszczek-z wiekiem rysy sie wyostrzaja i twarz sie robi kanciasta.do tego niektorzy maja baby face a niektorzy, nawet mlodzi szczupli i bez zmarszczek bardziej "dorosle" rysy twarzy

Gość gość
Co za bzdury to nade mną :D Tak, tylko grube nie mają zmarszczek :D Wiesz tyle co zjesz.

Gość gość
Nie ma takiej możliwości żeby ze zmarchami na pysku młodo wyglądać. To byłby czysty paradoks, bo zmarszczki zawsze równa się starzenie. Nie ma innej możliwości, proponuję przestać pleść androny takiego kalibru.

Gość gość
Ja też poproszę foto, bo nie wierzę i tyle. :D Napisać można wszystko.

Gość gość
"musisz niezle sobie wazyc, zwykle otyle kobiety dlugo maja cere bez zmarszczek, a bardzo szczuple szybko ich dostaja" No i co z tego skoro wielka postura automatycznie sprawia że ktoś wygląda staro, a szczupła sylwetka przydaje młodzieńczości.

Gość gość
21:21 Zwyczajnie jesteś ślepa i głupia

Gość gość
ale serio nie ma żadnej odważnej co wyśle foto swojego czoła w zbliżeniu?

Gość gość
21:26 - a chooy ci w doope, głupia cipcio

Gość gość
21:29 - mogę tu swoje czoło pokazać ale tylko jak wstawisz tu zdjęcie swojej pomarszczonej peezdy

Gość gość
provo jak nic, takie teksty to moze rzucac 15 latka ze np ma gladziutka cere i chlopcy sie za nia ogladaja a kolezanki maja pryszcze i nikt ich nie prosi do tanca na disco

Gość gość
Powidz mi- jestes zapewne gruba i robisz sobie maseczki z nasienia ;) Wiedziałam ! To widac jak nic!