Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak się macie

Polecane posty

Gość asiutka    1999
nawet nie najgorzej, ominęły mnie 2 lekcje, bo musiałam iść na próbę

Gość gość
chcę być z wami dwiema w trójkącie

Gość asiutka    1999
Przed apelem na ślubowanie 1 klas. Uczestnictwo w tym przedstawieniu da mi m.in zwolnienie z lekcji w piątek, nie lubię takich wystąpień ale zostalam wyznaczona do tego

Ciesz się, lepiej jest się w coś zaangażować niż nie robić nic. Nie patrz na stres. W takich sytuacjach jest on normalny i zdrowy, ale potem jaka jest satysfakcja, że wyhylilas się poza strefe komfortu.

Gość asiutka    1999
no ja mogę w coś, ale publicznych wystąpień nigdy nie lubiłam

Gość gość
21.11 lecz się poj***e

Gość asiutka    1999
no jakaś korzyść z tego będzie, o której już wyzej pisałam

asiutka 1999 dziś oczywiście, powinnaś częściej sama zaangażować się w takie występy, a nie z przymusu. Przynajmniej Ty będziesz decydować, a nie ktoś za Ciebie. Zawsze to jest inne uczucie.

Gość gośćjjj
Wrozbella a ty powaznie uwazasz ze masz kakies zdolnosci?

Gość gośćjjj
Wrozysz?

Gość swiety mnich z tybetu
Ja dzisiaj wysmienicie :)

gośćjjj dziś a co to za filozofia wróżyć? Nie trzeba mieć specjalnych umiejętności

Gość littlealien
Z buta dzisiaj zrobilem z 30-40km

Znalazlem raj na ziemi poszedlem nad jezioro i szukalem miejsca z dala od ludzi i znalazlem. Idzie sie tam miedzy krzakami i drzewami i jest sciezka z trawy a za sciezka maly polwysepek na ktore pada slonce bylo swieze drewno na opal z widokiem na cale jezioro a w oddali miasto lasy i laka czytalem dzisiaj tam gazete i pilem bronka jutro znowu ide bo w koncu znalazlem swoje miejsce na Ziemi :)

hahah rowerek odpoczywa w garazu xD. Spaceruje bo jestem spacerowicz. A w pieknych miejscach pije piwka :). Glownie do lasu chodze i wokol jeziora waga spada w dol drastycznie zejde znowu ponizej 78.

No waga mi idzie w dol. nie bede wchodzil w szczegoly ale w kilka dni mi spadlo 3kg co juz jest dla mnie czyms milym. Spacery to moja pasja :). W anglii ile sie nachodzilem tam zaczalem :)

mylisz sie bo na spacery biore powerrade energy drink vitaminshot podczas spaceru do tego idzie pol butelki wody a pije potem puszke lub dwie piwa wiec nie badz taka zadziorna ja wiem jak o siebie dbac :)

Nie, nie idzie :). W anglii jedzac ciasta (cukier energia) pijac 2-3l jezdzac na rowerze codziennie po 20-30km schudlem w maju 7kg. W czerwcu wazylem 78kg. Czulem sie lekki i szczuply. A nogi mam silne duzo moge chodzic :)

Ty tak na poważnie? Uważasz, że prowadzisz zdrowy tryb jedząc cukier, bo cukier to energia? Na krotsza metę tak, szybko się spala, nie wnosi nic pozytywnego do organizmu, wrecz przeciwnie działa na niekorzyść. Chcesz mieć cukrzyce ?