Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Folia ochronna

Polecane posty

Gość gość

Mam założoną folię ochronną ale zaczęła się odklejac. Czy mogę przykleić taśmę na to miejsce?

Świetnie :) Dzięki wielkie za sprawdzone porady :) Z całą pewnością mi się przydadzą :)

Gość gość
Jeżeli poszukujecie folię ochronną do samochodu to polecam wam zajrzeć na stronę www.odjazdowenaklejki.pl Oferują folie ochronne do grilli, nerek, nadproży, lamp i innych elementów samochodów. Mają bardzo dobre ceny.

Gość gość

Będę podpowiadał firmę BHF ( foliebhf.pl). Zamawialiśmy u nich specjalne folie poliwęglanowe do hali produkcyjnej i świetnie zatrzymują światło słoneczne. Wszystko instalowali oni, mają bardzo kumatych pracowników, którzy nie ociągali się na robocie. Wszelkie próby samodzielnego montażu jakiejkolwiek folii bym odradzał, bo po prostu zrobi się najpewniej źle.

Gość gość

Folie ochronne na samochody to świetna sprawa. Jeżeli jesteście zainteresowani zakupem tego typu folii to polecam wam skontaktować się z firmą https://odjazdowenaklejki.pl/folie-do-auta Od nich zakupicie folie na auta w całkiem niezłych cenach.

Gość gość

Z mojej strony mogę polecić foliebhf.pl/, firma dobrze się sprawdziła i przygotowała dobre folie, zawsze wykonanie terminowe tak więc ogólnie niezależnie od konkretnego zamówienia byłem z tych propozycji jakie realizowali zawsze zadowolony.